Motorette Vespa scooter verhuur Gelderland

(5/5)  1 recensies

Helaas Motorette Vespa scooter verhuur is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Aalten en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Aalten.


Bekijk ook:


De Achterhoek is een streek met bossen, landgoederen, kleine rivieren en leuke dorpjes en historische stadjes en een uitgebreid recreatief knooppuntenroutenetwerk van wegen en paden. Het omliggende landschap is rijk aan prachtig natuurschoon. Kastelen, oude boerderijen, historische binnensteden, eigen architectuur tegenwoordig zijn zelfs wijngaarden kenmerkend voor de Achterhoek. Al ‘snorrend’ op de Vespa kunt u genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

 

Bijzonder dagje uit

Een gezellig en bijzonder uitje is gegarandeerd door een dagje op de Vespa met  z´n tweetjes, met vrienden of tijdens een familiefeest door de Achterhoek te toeren. Tevens is het huren van een Vespa ook een leuk idee voor een geslaagd bedrijfsuitje. Door de eenvoudige bediening kan vrijwel iedereen met de Vespa overweg. De Vespa kan zowel elektrisch als met de kickstarter gestart worden en is voorzien van een automatische transmissie. Dit betekent dat u niet hoeft te schakelen! Tevens krijgt u bij aflevering van de Vespa een korte instructie met betrekking tot de gebruiksaanwijzing en veilig rijden.

 

Mooie routes

De Achterhoek is een fietsgebied bij uitstek. Voordat u op pad gaat kunnen ze bij Motorette Vespa scooter verhuur u de mooiste routes laten zien, u adviseren waar bezienswaardigheden te vinden zijn en aangeven waar nog echt lokale producten en gerechten gekocht kunnen worden. Uiteraard staat het u vrij om te gaan en staan waar u wilt. U ontvangt een routekaart zodat u uw eigen route kunt uitstippelen, er zijn ook beschreven en bewegwijzerde routes beschikbaar.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

In overleg


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Standaard tarief per fiets per uur €25,- (4 tot 7 personen)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Motorette Vespa scooter verhuur Gelderland

(Pagina 1 van 1)

 

"Aanrader"

Sander   -   22-01-2017

22-01-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Aanrader"

Aanrader


Hoeveel sterren geef jij Motorette Vespa scooter verhuur Gelderland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Fiets of E-chopper huren: de 32 leukste plekken

Op zoek naar een fiets-verhuur? Hier een lijst met de leukste fiets en e-chopper verhuur bedrijven van Nederland.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Motorette Vespa scooter verhuur Gelderland te melden