Geertje's Hoeve Haarzuilens

(3/5)  7 recensies

Geertjes Hoeve is een dependance van het succesvolle boerderij 't Geertje gelegen in Zoeterwoude waar al sinds 1982 stad met platteland wordt verbonden. Rick (opgegroeid op boerderij 't Geertje) opent samen met zijn vriendin Anne in april 2014 Geertjes Hoeve met hetzelfde doel: stad met platteland verbinden. De dieren, de boerderijwinkel en in de toekomst ook restaurant 'de lage hoeve', maakt een bezoekje aan de boerderij zeker de moeite waard.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Zondag van 11.00 tot 17.00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


7 Recensies over Geertje's Hoeve Haarzuilens

(Pagina 1 van 1)

 

"Niet altijd diervriendelijk en alles kost geld "

Moon   -   14-04-2022

14-04-2022

Reageer op deze review

"Niet altijd diervriendelijk en alles kost geld "

Jongeren amper 13/14 jaar oud moeten lopen met een pony die bijt en trapt en het niet leuk vind dat er kleine kinderen op rug zit. Erg lang moet de pony lopen zonder pauze. Is echt zo zielig en ook gevaarlijk voor die jonge tiener's die met die pony die ritjes moet doen. Véél te druk is het vaak, geen goed overzicht of er niks met die dieren gebeurt. Dieren staan soms in de regen zonder goede schuilplaats. En alles is duur, heel commercieel helaas. Dierenpolitie zou hier eens een check moeten doen om te kijken hoe de dieren worden verzorgt door niet professionele verzorgers.

Lees verder  


"Super leuk"

Karin   -   04-02-2019

04-02-2019

Reageer op deze review

"Super leuk"

Echt een leuk dagje uit. Verzorgde boerderij waar de kinderen heerlijk ongedwongen kunnen spelen. Gratis entree en niet verplicht om wat te kopen . Uiteraard mag je geen eigen eten en drinken meenemen maar je bent vrij om van het erf af even te gaan picknicken wat ook weer een avontuur is. Wij hebben wel een lunch gegeten en ook dat was heerlijk tegen eerlijke prijs. Alles vers en huisgemaakt. Wij komen zeker nog eens terug

Lees verder  


"Te commercieel "

Esther   -   23-08-2018

23-08-2018

Reageer op deze review

"Te commercieel "

Erg druk. Commercieel en zeker geen aanrader. Pony's die tijdens hun rondritje letterlijk vooruit getrokken worden. Wij waren er snel weer weg.


"Ontzettend commercieel"

K.G.   -   05-08-2018

05-08-2018

Reageer op deze review

"Ontzettend commercieel"

Ik ben helaas geen fan van - is erg commercieel met vrij hoge prijzen, blijkbaar gericht op 2-verdieners met een goede maandsalaris. Er is een winkel met dure producten (incl. Nederlandse soevenirs?!) en een café-restaurant met bediening. Er zijn ook weinig dieren, het lijkt veel meer op een horeca onderneming dan op een boerderij, een zeer bewuste keuze van de eigenaren blijkbaar. Het mag wel, maar voor mij is dat niet wat ik van een boerderij verwacht.

Lees verder  


"Erg leuk voor kinderen en ouders"

Oetsina   -   10-03-2018

10-03-2018

Reageer op deze review

"Erg leuk voor kinderen en ouders"

Ik vind alles hier goed.....prijs verhouding kwaliteit zeer goed


"Heerlijk, vriendelijk en veel te doen. "

Chantal   -   30-05-2017

30-05-2017

Reageer op deze review

"Heerlijk, vriendelijk en veel te doen. "

Er is van alles te doen, zeker met kleine kinderen. Naast dat je de geitjes kan aaien en een flesje of brokjes kan geven, hebben ze ook nog 2 pony's een varken en kippen en konijnen. Daarnaast zijn er speeltoestellen, fietsjes en een glijbaan in het hooi. In het restaurant hebben ze veel eigen verse producten. En er is ook nog een winkeltje met eigen kazen en ijsjes. Je mag geen eigen etenswaren meenemen, maar de toegang is gratis!

Lees verder  


Saskia Schmidt   -   27-10-2014

27-10-2014

Reageer op deze review

Leuke omgeving, vriendelijke mensen maar nog in ontwikkeling. Wat meer gericht op jonge(re) kids en 1euro voor het geitenflesje en kleine ponyritje vind ik iets too much. Winkel mooi en lekkere producten, resto is ook nog in ontwikkeling maar ziet er gezellig uit en het 'boerenbakkie' smaakt prima. In de buurt is ook een leuke wandeltocht van ongeveer 3km rondom water, pontje, goed te doen met de kinderen. Mooie omgeving!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Geertje's Hoeve Haarzuilens?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Geertje's Hoeve Haarzuilens te melden