Mondriaanhuis

Het Mondriaanhuis in Amersfoort is het geboortehuis van kunstenaar Piet Mondriaan. Hier kun je ontdekken hoe zijn werk geleidelijk veranderde van realistische landschappen tot abstracte composities met de karakteristieke lijnen en vlakken. Dompel je onder in zijn dynamische leven en reis mee van Amersfoort naar Winterswijk, van Amsterdam via Parijs naar Londen en uiteindelijk naar New York.

 

Beleef Mondriaan

In zijn op ware grootte nagebouwde Parijse atelier zie je hoe Mondriaan zijn eigen werkruimte geheel naar zijn hand zette. New York beleef je door de ogen van de kunstenaar zelf. In 3D ervaar je zijn artistieke zoektocht die leidde tot zijn absolute meesterwerk, de Victorie Boogie Woogie.

 

Doe Mondriaan

Ben je geïnspireerd geraakt door Mondriaan? Sluit je bezoek af in het Doe-het-zelf-atelier en creëer je eigen kunstwerk! Naast opdrachten die je zelfstandig kunt doen, zijn er ook regelmatig workshops voor families en kinderen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Regulier €13,00

Jeugd 6 t/m 17 €8,00

Jeugd t/m 5 jaar gratis 

CJP €6,00

Groepen €11,50 p.p. (vanaf 10 personen)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Mondriaanhuis

Hoeveel sterren geef jij Mondriaanhuis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Mondriaanhuis te melden