FutureLand

(5/5)  1 recensies

Dichter bij de modernste haven van Europa kan je niet komen. In FutureLand, het gratis informatiecentrum van Havenbedrijf Rotterdam op Maasvlakte 2, ervaar je de ontwikkeling van het nieuwste havengebied van Rotterdam met eigen ogen. Ontdek het fantastische uitzicht over de slimste terminals van Europa vanaf het Panoramadek. Zorg dat containers netjes geladen en gelost worden. Maak een virtual reality-ride en kom erachter hoe bedrijven in het havengebied zo min mogelijk impact maken op het klimaat én hoe jij energie kunt besparen. Wil je de haven in? Maak dan een unieke rondrit of vaartocht door Maasvlakte 2. Het kan allemaal in FutureLand!


Maak een unieke rondvaart bij FutureLand


Speciaal voor kinderen heeft FutureLand een ontdekkingstocht door het informatiecentrum. Struin zelf door het centrum en ontdek alles over Maasvlakte 2 en de Rotterdamse haven. Liever uitwaaien op het strand? Doe dan de speurtocht over het Maasvlaktestrand en leer alles over de dieren en bedrijven in de omgeving. Beide speurtochten haal je op bij de balie.


Doe een leuke speurtocht bij FutureLand


Ook zijn er het hele jaar door fossielenexpedities, interessante themadagen en creatieve workshops. FutureLand is een leuke bestemming voor jong en oud!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag (1 mei tot 1 okt.) 11.00 tot 17.00 uur

Zondag 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Aan de rondvaart, rondrit en sommige andere activiteiten zoals de fossielenexpeditie zijn kosten verbonden. Tickets bestel je eenvoudig online.
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over FutureLand

(Pagina 1 van 1)

 

"Unieke ervaring om zo dichtbij te komen!"

Anne   -   06-07-2023

06-07-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Unieke ervaring om zo dichtbij te komen!"

Heerlijk op de boot met koffie en gebak terwijl ondertussen alles helder uitgelegd werd wat er gebeurde en wat we zagen. Onze kleinkinderen waren enorm onder de indruk van de grote boten en natuurlijk van de interactieve spelletjes. Afgesloten met een heerlijke lunch in een klein maar fijn restaurant.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij FutureLand?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van FutureLand te melden