Swifterkamp

(4/5)  1 recensies

Op een schitterende locatie in Natuurpark Lelystad bevindt zich een klein dorpje genaamd Swifterkamp. Het dorp, momenteel twee boerderijen, een jager-verzamelaarhut en drie bijgebouwen groot, ademt de sfeer uit van lang vervlogen tijden. Zo nu en dan wordt het bewoond door groepen volwassenen en kinderen die voor korte of langere tijd willen proeven hoe het zou zijn te leven in de Nieuwe Steentijd; de tijd dat jager-verzamelaars geleidelijk overgingen tot het boerenbestaan (in midden Nederland vanaf ca. 6300 jaar geleden).


Doe zelf een sprong terug in de tijd en leef zoals ze dat vroeger deden

 

Met name in het voorjaar en de zomer wordt er op de nederzetting door de tijdelijke inwoners flink gewerkt; er worden onder meer broden gebakken, sieraden en werktuigen gemaakt, er wordt hout gesprokkeld, gesponnen, geweven, gekookt op open vuur etc. Uiteraard is er ook tijd om lekker bij te komen bij een knapperend kampvuurtje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag en zondag van 11:00 tot 16:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiƫle website van de aanbieder

 


1 Recensies over Swifterkamp

(Pagina 1 van 1)

 

"Mooie locatie, jammer van de vernielingen"

Mira   -   26-09-2017

26-09-2017

Reageer op deze review

"Mooie locatie, jammer van de vernielingen"

Het is heerlijk om op deze prachtige locatie rond te wandelen. Je maakt een tijdreis naar een andere wereld en ziet hoe het vroeger was. Boerderijen, hutjes, tuinen en meer. Jammer dat er toch mensen waren die het nodig vonden dit park te slopen. Maar dit hebben ze prima opgelost door er een hek omheen te zetten. Hierdoor is het Swifterkamp helaas nog wel maar op bepaalde dagen en tijden geopend.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Swifterkamp?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Swifterkamp te melden