Museumpark Orientalis

(4/5)  1 recensies

Museumpark Orientalis laat je de kleurrijke wereld zien van het Jodendom, christendom en islam. Hier wandel je door het leven in het oude Midden-Oosten. Het museumpark bestaat uit een 30 hectare groot bosrijk gebied met drie verschillende dorpen en een woestijn. In de dorpen maak je kennis met de culturen en wortels van de drie monotheïstische godsdiensten.

 

Start je ontdekkingstocht in het Bedoeïenenkamp. Deze plek in het museumpark geeft de oorsprong weer van de drie godsdiensten, met als aartsvader Abraham. Vervolg je reis door het Joods en Arabisch dorp en bezoek de Romeinse straat met het vroeg christelijk kerkhuis.

 

Verder bevindt zich in Orientalis een groot binnenmuseum, met de inleidende expositie Toen God nog schreef. Orientalis biedt je een vast aanbod van levendige en authentieke activiteiten en ambachten.

 

Openingstijden

Tijdens de volgende perioden geopend:

7 april t/m 4 juni

22 juli t/m 10 september

14 oktober t/m 29 oktober

16 december t/m 7 januari 2024


Openingstijden:

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Volwassenen €14,00 p.p.

Kinderen 4 t/m 15 jaar €7,00 p.p.

Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis

Museumkaart gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Museumpark Orientalis

(Pagina 1 van 1)

 

"Het park gaat steeds meer achteruit"

Corrie   -   23-08-2023

23-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Het park gaat steeds meer achteruit"

Het is zelfs in de zomervakantie niet de hele tijd open. Blijkbaar zijn er alleen in de weekends wat activiteiten voor kinderen. Op een doordeweekse dag is het heel stil en er is geen horeca hoewel dat wel wordt aangegeven op de website. Blijkbaar is de Romeinse herberg permanent gesloten net als de souvenir winkel. Het zgn zen restaurant ziet er verlaten uit. Ik weet ook niet wat ik me daarbij moet voorstellen. Wij zijn er jaren lang geweest met kinderen toen er de hele vakantie veel activiteiten waren, maar nu is het alleen een mooi wandelpark. Niet verwonderlijk dat het steeds minder bezoekers trekt.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Museumpark Orientalis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Museumpark Orientalis te melden