Recreatiepark Beekbergen

Recreatiepark Beekbergen ligt verscholen in de prachtige Gelderse bossen. Recreatiepark Beekbergen vormt de ideale uitvalsbasis voor een vakantie op de Veluwe. Maak een mooie wandel- of fietstocht langs de prachtig paarse heidevelden of zandverstuivingen. Na een actieve dag in de omgeving kunt u een verfrissende duik nemen in ons verwarmde buitenzwembad of aanschuiven voor een culinair hoogstandje in het restaurant Robin Food, gerund door een voormalig sterrenchef. De kinderen vermaken zich opperbest in de speeltuin of spelen een potje voetbal samen met nieuwe vakantievrienden.


Verhuur:

De vakantiehuizen van Recreatiepark Beekbergen bevinden zich midden in het bos. Natuurliefhebbers genieten ‘s ochtends van een ontbijtje op het terras van de woning terwijl de eekhoorntjes, konijnen en vogels vrolijk langs trippelen. De rookvrije vakantiewoningen van Recreatiepark Beekbergen bieden plaats aan 5 of 6 personen. In beide typen vakantiewoningen slaapt u op eenpersoons boxspring bedden en het stapelbed is favoriet bij de kinderen. De sfeervolle en moderne inrichting zorgen voor een comfortabel verblijf. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. In de keuken treft u onder andere een koelkast, diepvries, combimagnetron en senseo koffiezetapparaat aan. U kunt uw auto gratis parkeren bij de accommodatie. In de vakantiehuizen zijn honden ook welkom, wel zo gezellig!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Recreatiepark Beekbergen

Hoeveel sterren geef jij Recreatiepark Beekbergen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiepark Beekbergen te melden