Restaurant De Deugniet

(3/5)  1 recensies

Het à la carte restaurant is gevestigd in het vroegere café-gedeelte. De bar sinds mensenheugenis aanwezig hebben ze dan ook laten staan, waardoor die unieke sfeer van "vroeger" nog steeds aanwezig is. In deze ruimte serveren ze zowel à la carte gerechten, lunchgerechten en pannenkoeken. Voor de kleinere gasten hebben ze ook kinderplates. Voor en na de maaltijd kunnen de kleinere gasten spelen in het speelgedeelte. Proef de audenthieke sfeer en gezelligheid die mogelijk gemaakt wordt door een gemotiveerd team dat open staat voor elke vraag of opmerking.

 

Bij Restaurant De Deugniet is er ook een Piratenherberg. In deze ruimte eten we alleen de heerlijkste Pannenkoeken en als er nog ruimte is een heerlijk toetje. Deze Pannenkoeken worden gebakken door de scheepskok in het Kombuis. Verderop in de Haven ligt Kapitein Deugniet's piratenschip voor anker. Voor en na de maaltijd kunnen jullie spelen op zijn schip, maar pas op voor de bemanning. De Piratenherberg bied plaats voor ongeveer 125 manschappen. Heel veel plezier en eet smakelijk alvast.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag vanaf 14.30 uur.

Zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur.

 


1 Recensies over Restaurant De Deugniet

(Pagina 1 van 1)

 

Wouter   -   09-03-2015

09-03-2015

Leuk restaurant voor met de kinderen. Binnenin het restaurant is een grote speeltuin aanwezig met o.a. een glijbaan en springkussen. Hier kunnen de kinderen heerlijk hun energie kwijt tijdens het wachten op het eten. De prijzen van de pannenkoeken liggen naar mijn mening aan de hoge kant. Zo is een naturel kleine verrassingspannenkoek met wat snoepjes en ooglapje al 8 euro. Neem je hierbij een iets grotere pannenkoek betaal je 10 euro. Kortom, leuk restaurant voor samen met de kinderen. Speeltuin is leuk maar hier is veel meer mogelijk. Prijzen aan de hoge kant. Kwaliteit van het eten is prima.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant De Deugniet?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant De Deugniet te melden