Restaurant De Deugniet

(4/5)  2 recensies

Het pannenkoeken restaurant is gevestigd in het vroegere café-gedeelte. De bar sinds mensenheugenis aanwezig hebben ze dan ook laten staan, waardoor die unieke sfeer van "vroeger" nog steeds aanwezig is. In deze ruimte worden heerlijke pannenkoeken geserveerd. Voor de kleinere gasten hebben ze ook kinderplates. Voor en na de maaltijd kunnen de kleinere gasten spelen in het speelgedeelte. Proef de audenthieke sfeer en gezelligheid die mogelijk gemaakt wordt door een gemotiveerd team dat open staat voor elke vraag of opmerking.


buitenaanzicht

 

Bij Restaurant De Deugniet is er ook een Piratenherberg. In deze ruimte eten worden er de heerlijkste pannenkoeken gegeten en als er nog ruimte is, ook nog een heerlijk toetje. Deze pannenkoeken worden gebakken door de scheepskok in het Kombuis. Verderop in de Haven ligt Kapitein Deugniet's piratenschip voor anker. Voor en na de maaltijd kan er gespeeld worden op het schip, maar pas op voor de bemanning. De Piratenherberg bied plaats voor ongeveer 125 manschappen.


Oudhollands snoepwinkel 't Wijsneusje

Sinds 2021 heeft de Deugniet een zusje gekregen! Haar naam is 't Wijsneusje. Een heus Oudhollandse Snoepwinkel is het bedrijf rijker, waar de tijd nog echt even heeft stilgestaan. Hier kan je heerlijk oudhollandse snoepwaren kopen en opsmikkelen!

 

Openingstijden

Restaurant

Dinsdag t/m vrijdag vanaf 14:30 uur

Zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur


Oudhollands snoepwinkel 't Wijsneusje

Dinsdag t/m vrijdag van 14:30 tot 18:00 uur

Zaterdag en zondag vanaf 11:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Restaurant De Deugniet

(Pagina 1 van 1)

 

"Erg gezellig"

K   -   27-07-2023

27-07-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Erg gezellig"

Top bediening en heerlijke pannenkoeken. Een fijn recept met zoet en hartig. 's middags de mogelijkheid voor andere gerechten en een erg leuk speelgelegenheid voor de kinderen. Zeker een aanrader en wij komen terug!!

Lees verder  


Wouter   -   09-03-2015

09-03-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Leuk restaurant voor met de kinderen. Binnenin het restaurant is een grote speeltuin aanwezig met o.a. een glijbaan en springkussen. Hier kunnen de kinderen heerlijk hun energie kwijt tijdens het wachten op het eten. De prijzen van de pannenkoeken liggen naar mijn mening aan de hoge kant. Zo is een naturel kleine verrassingspannenkoek met wat snoepjes en ooglapje al 8 euro. Neem je hierbij een iets grotere pannenkoek betaal je 10 euro. Kortom, leuk restaurant voor samen met de kinderen. Speeltuin is leuk maar hier is veel meer mogelijk. Prijzen aan de hoge kant. Kwaliteit van het eten is prima.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant De Deugniet?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant De Deugniet te melden