Natuurspeeltuin Leiderdorp

(5/5)  1 recensies

Lekker buitenspelen zonder op het verkeer te letten, klimmen in bomen, hutten bouwen en kliederen met water en zand. Waar kunnen kinderen nog vrij in de natuur spelen? Kinderen spelen steeds veel minder buiten en komen nauwelijks nog in aanraking met de natuur. In de stedelijke omgeving is er steeds minder groene buitenspeelruimte. De speelplaatsjes die er zijn, zijn zo ingericht dat er weinig avontuur te beleven is. Ook in Leiderdorp is dit het geval en daarom is er de Natuurspeeltuin. Een natuurspeeltuin is erop gericht kinderen echt iets te laten beleven in een natuurlijke omgeving. Het leuke is dat de praktijk die beleving ook echt laat zien!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

15 maart t/m de herfstvakantie iedere dag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

In de winter alleen woensdagmiddag van 12.00 uur tot 17.00 uur en in het weekend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk

 


1 Recensies over Natuurspeeltuin Leiderdorp

(Pagina 1 van 1)

 

Lotte   -   02-07-2015

02-07-2015

Heerlijke plek om een paar uurtjes te vertoeven! Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met water, zand, stenen, takken en meer. En bovenal het is nog gratis ook. Goed gedaan van de gemeente Leiderdorp!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Natuurspeeltuin Leiderdorp?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

14 Fijne speeltuinen in Leiden en omgeving

Klimmen. Wippen. Klauteren. Ballen. Schommelen. Glijden. Rennen. Gooien. Draaien. Vallen. Opstaan. En weer doorgaan. Oftewel: spelen! Binnen spelen. Buiten spelen. Samen spelen in Leiden. Spelen is leuk, gezond en goed voor de motoriek, de lichamelijke ontwikkeling en de sociale vaardigheden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Natuurspeeltuin Leiderdorp te melden