Schildpaddencentrum

(4/5)  2 recensies

In het Schildpaddencentrum leven vele soorten landschildpadden en moerasschildpadden. Zo zijn er Roodwangsierschildpadden, Zaagrugschildpadden, Weekschildpadden, Chinese driekielschildpadden... maar ook Griekse landschildpadden en grote Afrikaanse landschildpadden te zien!


Voor u als bezoeker is het wellicht belangrijk te weten dat de schildpadden binnen onder de meest natuurlijke omstandigheden en op de juiste temperaturen zijn gehuisvest. Regen en wind hebben dan ook geen invloed op uw bezoek. Het Schildpaddencentrum is daarom onder alle weersomstandigheden te bezoeken!

 

Alle schildpadden zijn verkregen uit opvang. Er zijn dus geen schildpadden voor het Schildpaddencentrum uit de vrije natuur weggevangen of aangekocht!


De schildpadden zijn hoofdzakelijk geplaatst door particulieren en organisaties op het gebied van dierenhulpverlening zoals dierenbescherming en dierenambulance.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 12:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 jaar t/m 2 jaar gratis

3 jaar en ouder €9,00

Jaarabonnement €25,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 2 Recensies over Schildpaddencentrum

(Pagina 1 van 1)

 

"Schitterende schildpadden omgeving"

Ernst   -   24-05-2017

24-05-2017

Reageer op deze review

"Schitterende schildpadden omgeving"

Het is een mooie omgeving voor schildpadden en schildpadden liefhebbers. Zeker de moeite waard om te bezoeken (met je kinderen)


Debby   -   25-04-2015

25-04-2015

Reageer op deze review

Een leuk uitje om 1 keer naartoe te gaan. Ik vind het wel te duur voor wat je krijgt maar ze vangen hier heel goed schildpadden op. De verblijven zien er goed uit! En aan het einde krijg je een leuk presentje mee. Het was leerzaam en de kinderen konden een leuke speurtocht doen. Al met al een leuk uitje, maar wel redelijk duur.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Schildpaddencentrum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Is het Schildpaddencentrum leuk als dagje uit?

Is het Schildpaddencentrum leuk als dagje uit?

Het Schildpaddencentrum is meer dan enkel een opvang voor schildpadden. Je kunt er als bezoeker namelijk ook een dagje uit. Of dit leuk is? Dat vertellen we je in dit artikel.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Schildpaddencentrum te melden