Bierfabriek Delft

De Bierfabriek is een unieke combinatie van café, restaurant en bierbrouwerij in het hartje van Amsterdam. Het concept biedt een ongedwongen sfeer waarin je ambachtelijk huisgebrouwen bieren kunt drinken en kunt genieten van een overheerlijk kippetje van de barbecue.


Neem een kijkje in deze leuke bierbrouwerij in Amsterdam

 

Taptafels

Daarnaast biedt de Bierfabriek ook de mogelijkheid om je eigen biertjes te tappen aan de beroemde taptafels! Een taptafel is een tafel met een eigen tap waar jij met jouw collega’s, vrienden of familie aan kunt zitten en staan om te kletsen, eten of misschien wel te dansen. Eten aan de taptafels is dus mogelijk. De bierfabriek serveert hun gerechten hier op Bourgondische wijze, zoals kip in stukken op grote schalen. De taptafels zijn uniek in Nederland en kunnen van 6 tot 150 personen worden gereserveerd.

 

Biologisch en maatschappelijk verantwoordelijk

De Bierfabriek werkt met biologische en maatschappelijk verantwoorde producten om zo voor een eerlijke prijs een goede maaltijd te kunnen serveren.

 

Niet genoeg?

Kun je maar niet genoeg krijgen van de biertjes en pinda’s en wil je na het diner nog lang niet naar huis? Dat hoeft ook helemaal niet! Iedere vrijdag- en zaterdagavond maken ze er namelijk een feestje van.

 

Openingstijden

Dinsdag en woensdag van 16:00 uur tot 23:00 uur

Donderdag 16:00 uur tot 00:00 uur

Vrijdag 16:00 uur tot 01:00 uur

Zaterdag 12:00 uur tot 01:00 uur

Zondag van 12:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Bierfabriek Delft

Hoeveel sterren geef jij Bierfabriek Delft?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Bierfabriek Delft te melden