Silverstone

Op slechts 10 minuten afstand van Amsterdam en Haarlem bevindt zich partycentrum Silverstone. Van de snelste kartbaan in Nederland, tot de gloednieuwe LED bowlingbaan of de grootste lasergame arena van Europa en niet te vergeten de sfeervolle en gevarieerde horecagelegenheden: bij Silverstone vind je alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring onder één dak! Tel daarbij op de gezelligheid, professionaliteit en servicegerichtheid en je begrijpt waarom al bijna 20 jaar Silverstone hét recept vormt voor een geweldig uitje voor jong en oud.

 

Alles onder één dak bij Silverstone

In bijna 20 jaar tijd is Silverstone uitgegroeid tot een compleet partycentrum, waar gezelligheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Naast het karten biedt Silverstone de grootste lasergame arena van Nederland: een futuristische wereld van ruim 1700 vierkante meter, boordevol spectaculaire lichteffecten en adrenaline pompende beats. Sinds kort biedt Silverstone ook teambuildingvermaak met de LED bowlingbanen, een groot succes bij jong en oud.

 

De horeca vormt het letterlijke en figuurlijke hart van Silverstone: de gezellige sfeervolle hoofdhoreca, de bruine pub of de sfeervolle Middeleeuwse Ridderzaal verbinden de activiteiten met elkaar en maken dat bezoekers na hun inspanningen op de kart-, lasergame- of bowlingbaan graag een avond doorbrengen met een hapje en drankje: van BBQ tot grillen en van een kindermenu tot een Oosters buffet.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag van 16:00 tot 23:00 uur

Woensdag van 14:00 tot 23:00 uur

Donderdag van 15:00 tot 23:00 uur

Vrijdag van 15:00 tot 24:00 uur

Zaterdag van 13:00 tot 24:00 uur

Zondag van 13:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 Heat karten (10 min.) €14,50 p.p.

1 Spel lasergame (15 min.) €10,00 p.p.

 

55 minuten bowlen €27,50 per baan

Maximaal 6 personen per baan.

Inclusief gebruik van schoenen

Maandag t/m donderdag en zondag na 18.00 uur:

55 minuten bowlen €22,50 per baan


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Silverstone

Hoeveel sterren geef jij Silverstone?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Silverstone te melden