Recreatiegebied Vlietland

(3/5)  1 recensies

Het hart van Vlietland wordt gevormd door meren van in totaal circa 130 hectare. Dit watergebied is uitermate geschikt voor allerlei vormen van watersport. U kunt er onder meer surfen, zeilen, roeien, kanovaren, zwemmen en vissen.

 



De voorzieningen in Vlietland zijn op actieve recreatievormen afgestemd. Zo vindt u er o.a. een haven aan de Vliet, een haven aan een binnenmeer, een zeilschool, een roeivereniging, een kanocentrum, een locatie voor de verhuur van waterfietsen, kano’s, zeil-, motor- en roeiboten, een adventureterein, een camping, een watersportvereniging, een surfvereniging, een stalling voor kano’s en surfplanken, een restaurant en meerdere horecapaviljoens. Verder zijn er vele stranden waaronder één voor naturistische recreatie. Ook zijn er volop mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ruiters. In Vlietland staat variatie voorop!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Recreatiegebied Vlietland

(Pagina 1 van 1)

 

Linda   -   17-06-2015

17-06-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Leuk recreatiegebied met een stuk strand. We hebben hier een heel leuke dag gehad. Het is daar goed overzichtelijk waardoor je de kinderen goed in zicht hebt. We gaan hier zeker nog eens naartoe

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Recreatiegebied Vlietland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiegebied Vlietland te melden