Recreatiegebied Vlietland

(3/5)  1 recensies

Het hart van Vlietland wordt gevormd door meren van in totaal circa 130 hectare. Dit watergebied is uitermate geschikt voor allerlei vormen van watersport. U kunt er onder meer surfen, zeilen, roeien, kanovaren, zwemmen en vissen.

 De voorzieningen in Vlietland zijn op actieve recreatievormen afgestemd. Zo vindt u er o.a. een haven aan de Vliet, een haven aan een binnenmeer, een zeilschool, een roeivereniging, een kanocentrum, een locatie voor de verhuur van waterfietsen, kano’s, zeil-, motor- en roeiboten, een adventureterein, een camping, een watersportvereniging, een surfvereniging, een stalling voor kano’s en surfplanken, een restaurant en meerdere horecapaviljoens. Verder zijn er vele stranden waaronder één voor naturistische recreatie. Ook zijn er volop mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ruiters. In Vlietland staat variatie voorop!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk

 


1 Recensies over Recreatiegebied Vlietland

(Pagina 1 van 1)

 

Linda   -   17-06-2015

17-06-2015

Leuk recreatiegebied met een stuk strand. We hebben hier een heel leuke dag gehad. Het is daar goed overzichtelijk waardoor je de kinderen goed in zicht hebt. We gaan hier zeker nog eens naartoe

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Recreatiegebied Vlietland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiegebied Vlietland te melden