Bronbad De Lockhorst

(3.2/5)  5 recensies

Gezellig met vrienden naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef de leukste tijd! Bronbad De Lockhorst is een gezellig familiezwembad gevuld met bronwater. Door het hoge mineraalgehalte is het water gezond en zacht voor de huid. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan hier voorop.




In het binnenbad vind je het wedstrijdbad en het doelgroepen bad. Daarnaast heeft de accommodatie een recreatiebad met een stroomversnelling, jetstreams, een bubbelbad, 2 peuterbaden en een glijbaan van 30 meter. Deze glijbaan heeft een apart landingsbad, een snelheidsmeter en je kunt na afloop een leuke foto maken die je kunt versturen naar je eigen e-mailadres. De peuterbaden hebben een diepte van 0,2 meter en er bevinden zich verschillende kleuterglijbanen.




Het buitenzwembad heeft een afmeting van 25 x 15 meter en heeft 6 banen en startblokken. Het zwemwater is verwarmd tot maximaal 26 graden. Er is een vier-baansglijbaan van 4 meter hoog en 28 meter lang. Rondom het zwembad bevindt zich een hele grote ligweide met een Air-trampoline. Er is een apart gelegen kleuterbad met een diepte van 0,4 meter en een oppervlakte van circa 25 m2. Rondom het kleuterbad is er een eigen ligweide met een klimrek en wipkippen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis parkeren


Vrij zwemmen

0 t/m 2 jaar €3,70

3 t/m 15 jaar €5,80

Vanaf 15 jaar €6,30


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


5 Recensies over Bronbad De Lockhorst

(Pagina 1 van 1)

 

"Klantonvriendelijk personeel"

Sliedrecht   -   22-11-2023

22-11-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Klantonvriendelijk personeel"

T stinkt altijd bij de verkleedhokjes, personeel heeft grote mond naar zn klanten. Zwemles kind onvriendelijk! Kinderen worden letterlijk t water k gegooid zonder eerst ouders te roepen als een kind even niet meewerkt, worden grof t water ingetrokken met leren duiken, zodoende dat ze met rode plekken op hun lijf uit de zwemles komen. Personeel die woorden zeggen tegen ouders die komen overleggen als: wie denk je wel niet dat je bent. Of door hun foute incasso systeem een moeder aan de balie voor paal zetten omdat er niet betaald is en der zoon geweigerd wordt deze les, wanneer moeder dus ervanuit ging dat dit via automatische incasso gaat. En dan ook nog moeder echt grof toespreken. Het is een stel vastgeroeste klik personeel die echt een goede sociale cursus kan gebruiken.

Lees verder  


"Slecht personeelslid "

Alwin   -   04-08-2022

04-08-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Slecht personeelslid "

Kom hier al jaren prima zwembad.maar helaas één superslechte medewerkster achter de bar jong blond en een hele grote mond vooral tegen kinderen is snap dat het niet je droom baan is bestellingen op nemen van al die lastige KLANTEN mijn dochter had een bestelling gedaan beetje omslachtig maar het klopte wel want ik stond er bij!!! Toen ze de bestelling ging ophalen klopte het helaas niet er zat saus op het broodje en dat was niet zo besteld in plaats van communicatie kreeg mijn dochter een grote mond want ze was zonder ouders beetje jammer

Lees verder  


"Prima zwembad, beter opletten bij de kleedkamers"

Gerrit   -   29-05-2022

29-05-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prima zwembad, beter opletten bij de kleedkamers"

Prima zwembad. Alles netjes schoon. Wordt goed opgelet door het personeel in het zwembad zelf. In de kleedkamers helaas wel een paar pubers met storend gedrag en taalgebruik. Kun je vanaf de receptie die bemand was volgens mij prima horen.

Lees verder  


"Leuk"

Sabir   -   27-05-2022

27-05-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk"

Ik vond het goed dat ze geen kleine kinderen alleen laten zwemmen


"Ze hadden wat coulanter mogen zijn"

anoniem   -   14-11-2021

14-11-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Ze hadden wat coulanter mogen zijn"

Wij zijn afgelopen week gaan zwemmen met een groepje mensen waardonder een client van een ggz instelling. Bij de kassa wordt je gecontroleerd op je qr code. De betreffende man komt uit een plaats wat verder van Sliedrecht vandaan en zou als uitstapje met een groepje mee gaan zwemmen. Dit uitstapje stond al 2 maanden vooraf gepland en de persoon had er zin in om te gaan zwemmen. Omdat deze persoon geen smarphone heeft had de instelling een qr code bij de ggd aangevraagd op papier. Deze had de betreffende persoon bij zich . Maar de ggd had een fout gemaakt en alleen de internationale qr code opgestuurd. Deze persoon staat nietsvermoedend bij de kassa met zijn brief met de qr code erop. Maar zijn de toegang wordt geweigerd. Voor mij een niet te begrijpen keus. Deze man was gevaccineerd. Ik heb het hele verhaal uitgelegd bij de kassa. We hebben zijn instelling nog gebeld die gaven aan dat het bij de ggd fout was gegaan. De rest van de groep heeft een tijd staan wachten maar er was geen greintje empathie. Ik vindt dit echt onbegrijpelijk dus de betreffende persoon heeft samen met een andere persoon 2.5 uur moeten wachten totdat de rest van de groep klaar was met zwemmen. Een geldige qr code vragen is momenteel de regel maar in deze situatie hadden ze wat mij betreft wat coulanter mogen zijn.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Bronbad De Lockhorst?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Bronbad De Lockhorst te melden