Sportboulevard Dordrecht

De zwemhal in Dordrecht, die circa 14 meter hoog is, heeft een 50-meter wedstrijdbad. Hiermee behoort Dordrecht tot de top 3 van de Nederlandse topzwembaden. Boven de kleedvoorzieningen is de tribune geplaatst, met plek voor ruim 500 toeschouwers. Het bad is drie meter diep en gedeeltelijk voorzien van een beweegbare bodem. In dit gedeelte (10x21 meter) kan de diepte van het bad variëren tussen de 0,05 en 3 meter. Bovendien is het wedstrijdbad in twee delen van 25 meter te scheiden door middel van een klapwand. Hier worden ook zwemlessen gegeven. Het doelgroepenbad is 10x25 meter en heeft een beweegbare bodem over de gehele oppervlakte. Daarmee kan de diepte variëren tussen 0,05 en 1,60 meter.


Startblok


Het recreatiebad bestaat uit een bassin in een speelse vorm met twee whirlpools. In de ruimte van het recreatiebad bevindt zich ook een relaxt zwemmersterras met een bar. Tevens is de accommodatie volledig rolstoelvriendelijk. Zo beschikken ze over een tillift zodat iedereen veilig het water kan betreden.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 3 jaar €7,60 p.p.

T/m 2 jaar €2,75 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sportboulevard Dordrecht

Hoeveel sterren geef jij Sportboulevard Dordrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Sportboulevard Dordrecht te melden