Museums Vledder

(5/5)  1 recensies

Kunst is leuk, vinden ze in Museums Vledder. En kunst hebben ze daar volop: schilderijen, grafiek, glas. Je kunt er stilletjes van genieten, maar ook mee lachen. Zeker bij de valse kunst.

 

Museums Vledder is bekend van de rondleidingen door de valse kunst, die zeer vermakelijk zijn. Alle trucs van vervalsers komen aan bod, ook de verhalen over de meestervervalsers, zoals Han van Meegeren en Geert Jan Jansen. Wat is het verschil tussen een vervalsing en een kopie? Hoe worden de mensen belazerd? Hoe zorg je dat jij niet opgelicht wordt? Deskundige rondleiders vertellen het allemaal, met een knipoog. Maar er is nog meer te beleven, anders heet het geen 'Museums'.

 

Er is een prachtige collectie hedendaagse glaskunst, een zaal met Drentse schilderijen, een beeldentuin en een museumwinkel voor leuke kadogies, zoals ze daar zeggen. Museums Vledder is ook bekend van de boeiende tentoonstellingen, drie per jaar. Dus voor elk wat wils.

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

April t/m oktober

Woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur

 

November tot december

Zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €7,50

4 t/m 12 jaar €3,00

Groepen (vanaf 15 pers.) €6,50

 


1 Recensies over Museums Vledder

(Pagina 1 van 1)

 

"Kunst kan ook leuk zijn."

Rene   -   03-09-2017

03-09-2017

"Kunst kan ook leuk zijn."

Grote verzameling echte en valse kunst. Prachtige rondleiding door de valse kunst, bij de prijs inbegrepen! Een hele fijne, informele sfeer.


Hoeveel sterren geef jij Museums Vledder?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Museums Vledder te melden