Sportcentrum De Vosse

(2/5)  1 recensies

Dagje uit Sportcentrum De Vosse

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Glij van de glijbaan of maak de coolste sprong van de hoge duikplank. Bij De Vosse is vrijzwemmen iedere dag een feest!
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje.


Bij De Vosse zijn alle ingrediënten aanwezig voor een leuk dagje uit! Zo vindt je bij het wedstrijdbad 2 duikplanken. Eentje van 1 meter hoog en een spectaculaire van wel 3 meter hoog! Bij het recreatiebad hebben ze een glijbaan.

 

 

Openingstijden

Regulier

Maandag en dinsdag van 15:00 tot 18:00 uur

Woensdag van 13:00 tot 18:00 uur

Donderdag en vrijdag van 15:00 tot 18:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Mei- en zomervakantie 23 april t/m 8 mei & 11 juli t/m 21 augustus

Dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Los bad €6,10 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Sportcentrum De Vosse

Slechte receptie!!!

Erik Jan   -   13-07-2022

13-07-2022

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Slechte receptie!!!

Wilde vanavond lekker gaan banenzwemmen. Vorige week nieuwe 6 tittenkaart gekocht en mooi weer dus …. Kom aan en scan mijn oas en toegang geweigerd. Pas werkt niet! Had kunnen verwachten omdat de cassiere het al niet goed lukte om de 6 ritten er op te zetten en de betaling te activeren! Enfin, er zat niemand achter de balie en drukte op de bel om iemand te attenderen. Geen reactie, nog een keer klbellen en roepen. Na meerdere pogingen maar weggegaan …. Slechte service en te gek voor woorden dat er niemand is !!!! Teleurstelling is groot.

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Sportcentrum De Vosse?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Sportcentrum De Vosse te melden