Openluchtbad de Leemdobben

Zwembad “de Leemdobben” is, net als zwembad “Lemferdinge”, een openluchtbad binnen de gemeente Tynaarlo.  Beide baden zijn geheel gerenoveerd in de wintermaanden 2010/2011. Vanaf deze tijd wordt er in beide baden geen chloorbleekloog (veroorzaker van rode ogen en/of geïrriteerde slijmvliezen) gebruikt, maar wordt de zwemwaterkwaliteit nu gewaarborgd d.m.v. zout elektrolyse, dat wil zeggen minder gebonden chloor in het zwemwater en dus ook minder rode ogen en geïrriteerde slijmvliezen. Ook zijn dat jaar de afdekkingen (lamellen) op de baden vervangen. Over het ondiepe bad liggen solarlamellen, Deze geven zonnewarmte af aan het bad.



In het voorjaar van 2018 is er een waterbron van 100 meter diep geboord. Dit water gebruiken wij om te suppleren (aanvullen zwembadwater) Ook zijn in het zwemseizoen 2018 in beide openluchtbaden zonnepanelen geplaatst die per bad 100.000 kwh stroom kunnen opwekken. Daarnaast  zijn er ook nog zonnecollectoren geplaatst, die het zwembad water kunnen ( voor)verwarmen.  Aan het eind van zwemseizoen 2019  zijn er 2 warmtepompen (lucht/water)geplaatst die het zwembad water verwarmen naar minimaal 24 graden. Ook het verwarmen van het douchewater gebeurt nu door een aparte tweetraps warmtepomp.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag 7.00 tot 19.00 uur

Dinsdag en donderdag 07.00 tot 17.00 uur

Vrijdag 7.00 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag 11.00 tot 16.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €5,70


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Openluchtbad de Leemdobben

Hoeveel sterren geef jij Openluchtbad de Leemdobben?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Openluchtbad de Leemdobben te melden