Speelboerderij De Hooiberg

Midden in het groen van de Brabantse Kempen vindt u Speelboerderij De Hooiberg, met een grote van maar liefst 4000m2. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen er, zowel binnen als buiten, naar hartenlust spelen.

 

Binnen

Ook al regent het en is het koud, bij de speelboerderij kan er lekker warm en droog gespeeld worden in de binnenruimte van maar liefst 1600m2. Behalve de grote ballenbak (4-12 jaar) met meerdere glijbanen en leuke speelelementen, vindt u hier ook een spookhuis, knutselruimte, mega blokkenhoek, grote schijvenschiet arena in junglestijl, een grote Incatempel met vier hoge glijbanen, een schijvenschiettunnel uitgevoerd in fluor en black light, een springkussendisco, het air bubble spel (het wonder van de zwevende ballen) en een spannende schatkamer voor de jarigen. Voor de jongste bezoekers (tot 4 jaar) beschikken ze binnen over een peuterballenbak met glijbaantje in de grote zaal en een peuter/ baby hoek in de sprookjeszaal.

 

Buiten

Ook als het weer beter is, is het heerlijk ontspannen bij Speelboerderij De Hooiberg. Terwijl u op het zonovergoten terras geniet van het groene landelijke uitzicht, vermaken uw kinderen zich in de buitenspeeltuin. Die bestaat uit trampolines, diverse stoere skelterbanen, een grote springbult, een grote uitdagende klim- en klauterspeeltuin met uitkijktoren en voor de kleintjes een veilige aparte peuterspeeltuin

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen 2 t/m 12 jaar €7,50

Kinderen tot 2 jaar gratis

Volwassenen gratis

Parkeren gratis

 


0 Recensies over Speelboerderij De Hooiberg

Hoeveel sterren geef jij Speelboerderij De Hooiberg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Speelboerderij De Hooiberg te melden