Borduurmuseum

In Borduurmuseum ‘Het losse steekje’ kun je genieten van kunstzinnige borduurwerken die de historie weer tot leven brengen. Er worden wel zo’n 1500 borduurwerken tentoon gesteld, waaronder Bijbelse taferelen, scheepvaart, portreten, dieren, bloemen en merklappen. Daarnaast is er elk jaar een expositie rondom een boeiend thema die wordt ingeleid met een sprankelende openingsweek.


Stoel met daarachter schilderijen op de muur


Tijdens je bezoek krijg je onder het genot van een kopje koffie of thee een levendige en interactieve presentatie over de geschiedenis van het museum en het borduren. Bezoekers horen tijdens deze half uur durende presentatie veel bijzonder en interessant nieuws. Iets wat je niet mag missen tijdens een bezoek aan dit unieke museum!


Houtsnijmuseum ‘De losse spaander’ is een uniek onderdeel van het Borduurmuseum. Op deze afdeling is er een grote verzameling van verschillende houtsnijwerken tentoongesteld. Het Friese houtsnijwerk krijgt extra aandacht in het Houtsnijmuseum. Dit is namelijk geplaatst op de lijst van het Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel erfgoed in Nederland.


De demonstratie die gegeven wordt door de houtsnijder en borduurder maken je bezoek onvergetelijk!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag van 13:00 tot 16:30 uur

In de zomermaanden juni, juli en augustus is het museum ook op dinsdagmiddag open van 13:00 uur tot 16:30 uur.

Gesloten in de maanden december en januari


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €9,50 (inclusief koffie en koek)

T/m 7 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Borduurmuseum

Hoeveel sterren geef jij Borduurmuseum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Borduurmuseum te melden