Malee Thai Restaurant

Helaas Malee Thai Restuarant is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Delft en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Delft.


Bekijk ook:


In 1979 is Malee vanuit Thailand naar Nederland gekomen en niet heel veel later leerde zij Paul kennen. Koken is altijd de passie van Malee geweest. In de tijd dat zij nu in Nederland woont heeft zij bij verschillende restaurants gekookt in Den Haag en omstreken. Toen er in 2005 een leuke locatie vrij kwam in Delft bedacht ze zich geen moment. Ze begon een eigen restaurant. Een lang gekoesterde wens van Malee werd werkelijkheid. Het restaurant is inmiddels een begrip in Delft. Wanneer je bij Malee komt eten voelt het alsof je bij Paul en Malee thuis bent. Iedere gast wordt altijd hartverwarmend verwelkomd.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Malee Thai Restaurant

Hoeveel sterren geef jij Malee Thai Restaurant?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Malee Thai Restaurant te melden