Escape Room Bunschoten

(5/5)  1 recensies

De high-end escape rooms van dé Escape Room Nederland zijn gevestigd in Bunschoten, provincie Utrecht. De rooms van Escape Room Utrecht zijn uniek, surrealistisch, intens, hilarisch, betoverend en onvoorspelbaar tegelijk. Met onze room escape vergeet je tijd en realiteit! Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes een escape room grote groep kunnen wij maximaal 36 personen ontvangen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Escape Room Bunschoten

(Pagina 1 van 1)

 

"Dit is de beste escape room van Nederland!"

Michiel   -   27-06-2017

27-06-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Dit is de beste escape room van Nederland!"

Onze escape room verslaving begon een paar jaar geleden al in Bunschoten. Daar speelde we de Laboratoriumkamer. Net binnen de tijd eruit en een adrenalinekick van hier tot Tokio! Vele kamers volgden. De kick die we toen voor de eerste keer hadden werd nooit overtroffen, maar we hebben wel veel plezier gehad. De laatste kamer van de escape room uit Bunschoten is De Meisjeskamer. Deze kamer overtrof alles!! Weer na een adrenalinekick stonden we buiten. Ik denk wel dat de meesten het erover eens zijn dat de kamers in Bunschoten tot de top behoren.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Escape Room Bunschoten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Bunschoten te melden