Breakout Room Den Bosch

Bij Breakout Room den Bosch is het mogelijke of 3 verschillende Escape Rooms te spelen.


Bloody Dentist 2.0

De tandartspraktijk van Dr. Gory is in 1937 gesloten wegens wanpraktijken. Zijn assistentes hadden al vermoedens dat er iets niet helemaal in de haak was. Helaas is er van zijn assistentes nooit meer iets vernomen…. Weten jullie zijn geheimen te ontrafelen om zo de vloek op deze praktijk op te kunnen heffen?




Family Secrets

Jullie gaan het huis van Oma betreden. Oma is helaas onlangs overleden. Voor haar dood vertoonde zij wat vreemd gedrag. Zij ging ineens alles verstoppen en op slot doen. Na haar dood zijn wij er achter gekomen dat zij een afspraak had staan bij de notaris om haar testament te laten wijzigen. Na enig speurwerk hebben we ontdekt dat er iemand op haar erfenis uit was. Wie het was en waarom hij / zij dit deed is ons nooit duidelijk geworden. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te zorgen dat Oma’s erfenis wordt veiliggesteld?


Seven Sins

Er is een moordenaar op vrije voeten, hij pleegt moorden uit naam van de 7 hoofdzonden. Weten jullie als rechercheurs zijn moorden te stoppen? Of zal hij jullie ten prooi laten vallen aan een van de zonden? (gebaseerd op de film Se7en)

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 tot 22:15 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

2 personen €45,00 p.p.

3 personen €30,00 p.p.

4 personen €25,00 p.p.

5 personen €23,00 p.p.

6 personen €21,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Breakout Room Den Bosch

Hoeveel sterren geef jij Breakout Room Den Bosch?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Breakout Room Den Bosch te melden