Escape Room Veghel

(5/5)  2 recensies

Dagje uit Escape Room Veghel

Escape Room Veghel is een spannende real life experience op de Noordkade. Op deze historische locatie, dat zijn oorsprong kent in 1915, gaat u terug in de tijd en daalt u af in één van de oude fabrieksruimtes. In deze kamer wordt u opgesloten met een groep van maximaal 8 personen en krijgt u 60 minuten de tijd om als echte rechercheurs het mysterie te ontrafelen. Hierbij zijn teamwork, creativiteit en out of the box denken een must!Escape Room Veghel is een onderdeel van Noordkade Uitjes. De leukste activiteiten voor je vrijgezellenfeest, familiefeest of bedrijfsuitje Op zoek naar een origineel groepsuitje met vrienden, familie of collega's in de omgeving van Veghel? Bij Noordkade Uitjes vind je alle ingrediënten voor een gezellige vriendendag, teambuilding, vrijgezellenfeest of kinderfeest. Op de historische locatie CHV Noordkade in Veghel (tussen Eindhoven en Den Bosch) bieden we verschillende activiteiten aan; van een spannende Escape Room-ervaring in een 35 meter hoge graansilo, tot de nieuwste rage: Axe Throwing. Combineer je activiteit met het Virtual Reality arrangement of onze hilarische doldwaze bingoshow ‘Bingowski’. Noordkade Uitjes zorgt ervoor dat jullie uitje onvergetelijk wordt!

 

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Vanaf €16,- p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Escape Room Veghel

Leuk!

Richard   -   11-06-2019

11-06-2019

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Leuk!

Toen we het oude terrein opreden wisten we al dat we een gave beleving tegemoet gingen. In de kelder van de fabriek hebben ze een tegekke Escape Room gemaakt, helemaal in stijl van de locatie. Echt een aanrader!

Lees Verder  


Echt een leuke Escape Room op een vette locatie!

Eric   -   16-02-2019

16-02-2019

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Echt een leuke Escape Room op een vette locatie!

De locatie in combinatie met spellen en de historie. Het totaal plaatje klopt!

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Escape Room Veghel?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Escape Room Veghel

Verlengde Noordkade 4a
5462EH Veghel
Provincie Noord-Brabant

0413 - 78 22 55

Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Veghel te melden