Restaurant De Boerenschuur

(2/5)  6 recensies

De Boerenschuur ligt te midden van indrukwekkende en uitgestrekte bospartijen en heidevelden aan de rand van het Veluwese dorpje Vierhouten. Oergezellig en met een zee van boeren bloemen om u heen. Iedereen voelt zich hier meteen thuis en behaaglijk.


 

Het grillrestaurant is warm en smaakvol aangekleed met allerlei voorwerpen die met het oude boerenleven op de veluwe van doen hebben Het grillen van vlees en vis is een gezonde wijze van bereiden omdat dan de vitamine en mineralen behouden blijven. Verse producten spelen ook een belangrijke rol evenals de verse kruiden uit eigen tuin. Ieder seizoen zijn er weer nieuwe verrassingen zoals wildgerechten in de herfst en heerlijke stamppotten in de winter.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 17:00 - 22:00 uur

Woensdag 17:00 - 22:00 uur

Donderdag 17:00 - 22:00 uur

Vrijdag 17:00 - 23:00 uur

Zaterdag 17:00 - 23:00 uur

Zondag 17:00 - 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


6 Recensies over Restaurant De Boerenschuur

(Pagina 1 van 1)

 

"Lekker maar teleurstelling "

Henry   -   16-04-2023

16-04-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Lekker maar teleurstelling "

Het eten wat te doen. Maar niet geweldig


"Waardeloos "

Lisette   -   20-10-2022

20-10-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Waardeloos "

Als je je ergens niet welkom wil voelen, moet je naar de boerenschuur gaan 👎🏻


"Teleurstelling "

D   -   01-04-2022

01-04-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Teleurstelling "

Vroeger was de kwaliteit veel beter . Ongeveer 1jaartje geleden . Weet niet wat er nu aan de hand is maar vlees was taai en koud . Sla matig en patat ook niet om te eten . Heel jammer want had ooit hetzelfde vlees en was toen perfect . Misschien nu minder kwaliteit omdat dat natuurlijk goedkoper is . Maar heel veel geld betaald voor drie personen. Zo jammer maar voor ons de laatste keer !!!!!!!

Lees verder  


"Bezoek met hond niet meer gewenst"

Andrew   -   30-01-2022

30-01-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Bezoek met hond niet meer gewenst"

Recent op rustige zondagochtend bij de deur ineens geweigerd omdat "honden niet worden toegelaten i.v.m de open keuken". Wij komen hier de laatste jaren zo nu en dan samen of met familie even koffie drinken of lunchen. Redelijk goede keuken, wisselende bediening die onze hond en die van andere gasten altijd direct van water en een vriendelijk woord voorzag. Goede appeltaart waarvoor wij graag wat omreden. Maar verleden tijd helaas; voor honden verboden.

Lees verder  


"Voor mij geen volgende keer"

Raimond Krul   -   08-08-2017

08-08-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Voor mij geen volgende keer"

Zeer ontevreden en voor ons zeker niet nog een keer Als een gast zijn bleke nauwelijks gebakken schnitzel waarvan de parneerlaag voor 80 procent bleek en soggy is terug geeft en je serveert hem daarna een nieuwe nogmaals op de zelfde mannier en de gast vind dat weer niet smakelijk. En je verhaal is dan zo jserveren wij een boeren schnitzel), tja laat dan maar maar dan is mijn trek over en de andere gasten aan tafel klaar met eten En je zet deze schnitzel vervolgen wel op de rekenig! Laat dan maar voor mij geen volgende keer

Lees verder  


Tineke   -   10-07-2015

10-07-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Mooi nieuw gebouwde boerenschuur met een nostalgische sfeer. Zeer fraai gelegen in Vierhouten met een mooi terras. wij hebben er heerlijk gegeten ook was de bediening snel, efficiënt en zeer vriendelijk. Ik kom graag een volgende keer terug.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant De Boerenschuur?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant De Boerenschuur te melden