Zwembad De Meermin

(5/5)  1 recensies

Het diepe bad heeft banen van 25 meter, startblokken en springplanken. Sportievelingen kunnen hier baantjes trekken of een wedstrijd zwemmen. Elke dag is het diepe bad één of twee uur gereserveerd voor banenzwemmers. De rest van de dag mag je er springen en duiken, maar natuurlijk ook gewoon lekker zwemmen, als je tenminste je A-diploma hebt. Op de lage en hoge duikplanken kun je iedereen versteld laten staan van je plankspringkunsten.


Het halfdiepe bassin

Het halfdiepe bassin is een groot bad met een waterdiepte tussen 10 cm en 1 meter 50. In het halfdiep kun je spelen met banden, overgooien met balletjes of gewoon lekker ronddobberen op de mat. Hier staat ook de glijbaancombinatie op je te wachten. De eerste is een glijbaan met een baan van 43 meter, de Challenger. Ook is er een multislide van 15 meter, de Superslider, hier kan je met twee personen tegelijk het traject afleggen. Wel met twee verschillende ‘goten’, zodat je aan het einde niet te dicht op elkaar in het water terecht komt. De derde glijbaan is een freefall van 15 meter, de Thrillseeker, een glijbaan met een stijler stuk.


Kleuterbad

De allerkleinsten kunnen zich veilig uitleven in het kleuterbad. Dit is een afgescheiden bad met een maximale waterdiepte van 20 cm en met een glijbaantje in het midden.


Faciliteiten

De baden zijn omgeven door een grote groene zonneweide met bomen, waaronder je lekker tot rust kunt komen. Als je nog niet moe bent, kun je actief zijn op het afgescheiden voetbal- of volleybalveld. Ook staan er speeltoestellen, een tafeltennistafel, een voetbaltafel een klimrotsje en er is een uitdagende klimwand.

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 13:00 tot 19:00 uur

Woensdag 10.00 tot 19.00 uur

Zaterdag 13.00 tot 17.00 uur

Zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Vrijzwemmen €3,-

Banen zwemmen €2,50

Kinderen t/m 3 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Zwembad De Meermin

Super goed onderhouden zwembad

Natalie   -   06-08-2020

06-08-2020

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Super goed onderhouden zwembad

Hele fijne plek, goed onderhouden. Voldoende gekwalificeerd personeel en vriendelijk. De nieuwe glijbanen zijn top. Zeker een plek om opnieuw naartoe te gaan

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Meermin?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Meermin te melden