Zwembad De Molen Hey

Zwembad De Molen Hey is een ware oase voor zwemliefhebbers van alle leeftijden. Bij aankomst word je begroet door het indrukwekkende wedstrijdbad van 25 meter met maar liefst 6 banen, compleet met een handige tillift voor moeiteloze toegang tot het water. Maar dat is nog maar het begin. Voor wie op zoek is naar een meer ontspannen ervaring is er het extra verwarmde instructiebad van 12,5 bij 8 meter, uitgerust met een handige hellingbaan en tillift voor gemakkelijke toegang tot het water. Hier kunnen zowel beginners als gevorderden genieten van zwemlessen of aquasporten in een comfortabele omgeving.


Voor degenen die verkoeling en plezier zoeken, biedt het extra verwarmde recreatiebad een ware traktatie, compleet met een ontspannende whirlpool en een opwindende waterglijbaan voor eindeloos plezier.


Vergeet ook de kleintjes niet! Het extra verwarmde peuterbad met speeltoestellen zorgt ervoor dat zelfs de jongste zwemmers zich veilig en vermaakt voelen in het water.


Na al dat zwemmen en spelen kun je ontspannen en genieten van een hapje en drankje in de gezellige horecavoorziening, die zelfs bereikbaar is vanuit het zwembad zelf. En voor degenen die liever van de zon willen genieten, is er een prachtige ligweide waar je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een verfrissende duik. Kortom, Zwembad De Molen Hey biedt alles wat je nodig hebt voor een dag vol plezier en ontspanning voor het hele gezin.

 

Prijzen

Vrijzwemmen volwassenen €5,85

Vrijzwemmen 4 t/m 17 jaar €5,30

Vrijzwemmen t/m 3 jaar €2,10


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Molen Hey?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Molen Hey te melden