Zwembad de Wildert

(4/5)  1 recensies

Zwembad De Wildert heeft een binnen- en buitenzwembad, je kunt dus het hele jaar door zwemmen. Ze organiseren allerlei leuke activiteiten. Iedereen kan bij ze sporten, zwemmen en ontspannen. Van rustig banenzwemmen tot actief meedoen met één van de uitdagende Aqua’Groepslessen: het kan allemaal. Kinderen leren bij ze zwemmen met de leukste zwemlesmethode van Nederland, de Zed & Sop zwemles. Garantie voor een leven lang zwemplezier!


Meisje zwemt met duikbril op


Binnenzwembad

Het wedstrijdbad (30°C ) is 25x12,5 meter en heeft vijf banen. De bodem is verstelbaar. Je kunt hier banenzwemmen, maar er zijn ook zwemlessen en sportlessen voor zowel kinderen als volwassenen. Het recreatiebad is een subtropisch zwembad, met een heerlijke temperatuur van 32°C. Ga jij ook genieten van de whirlpool, bruisbank, jetstream, waterelementen en de 32 meter lange glijbaan? Een sportief uitje voor het hele gezin!


Buitenzwembad

Als het lekker weer is, kun je bij ze komen zwemmen en spelen in het buitenbad. Het grote buitenzwembad heeft een oppervlakte van 530 m²: groot genoeg dus voor iedereen. De enorme ligweide van 5160 m² heeft ook speeltoestellen en een buitenterras met parasols. Tijdens het buitenbadseizoen is De Wildert een heerlijke plek om verkoeling te zoeken voor alle mensen uit de gemeente Zundert. Je merkt het al meteen als je hier je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Los bezoek €5,75 p.p.

65+ €4,25 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Zwembad de Wildert

(Pagina 1 van 1)

 

"Aangenaam ontspannen"

Carine   -   07-12-2017

07-12-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Aangenaam ontspannen"

Scholen krijgen aparte uren, je kan dus tijdens de uren ‘vrij zwemmen’ in alle rust zwemmen.


Hoeveel sterren geef jij Zwembad de Wildert?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad de Wildert te melden