Zandvoorts Museum

Het Zandvoorts Museum is hét centrum voor kunst en geschiedenis in Zandvoort. Het museum beheert het erfgoed van de gemeente Zandvoort. Door actuele tentoonstellingen over nieuwe en oude kunst, aanverwante lezingen en rondleidingen laten wij graag het erfgoed van Zandvoort zien.


Door creatieve workshops, de activiteiten van het museumpodium en de wisseltentoonstelling zorgt het Zandvoorts Museum voor een gevarieerde museumjaarkalender. De activiteiten van het Zandvoorts Museum sluiten nadrukkelijk aan op alle toeristische en recreatieve uitingen van de gemeente Zandvoort en haar ondernemers. Denk aan het jaarlijkse EK Zandsculpturen en de Historische Grand Prix.


De geschiedenis van Zandvoort, wordt aan de hand van interactief collectiebeheer, de erfgoedleerlijn voor basisscholen, georganiseerde wandelingen door het oude centrum van het dorp veel besproken. Daarnaast is in de verschillende stijlkamers van het museum de nostalgie van oud Zandvoort terug te vinden. De collectie van het Zandvoorts Museum is ook online toegankelijk, bekijk de collectie via deze website op pagina Collectie en ontdek duizenden prenten, foto`s en schilderijen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 10:00 tot 17:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Jeugd tot 18 jaar gratis

Volwassenen €4,-

Museumkaart gratis

Zandvoortpas €2,-

HaarlemPas €2,-

 


0 Recensies over Zandvoorts Museum

Hoeveel sterren geef jij Zandvoorts Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zandvoorts Museum te melden