Museum Kruysenhuis

Helaas, Stichting Kruysenhuis heeft tijdelijk geen eigen expositieruimte. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Oirschot en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Oirschot.


Bekijk ook:


Een vriendelijk overzichtelijk museum aan de Moriaan pal langs de historische Oirschotse Markt. Een ideale bestemming om enkele uren in door te brengen tijdens een bezoek aan Oirschot, op zich al de moeite waard.

 

Museum Kruysenhuis is in de eerste plaats gewijd aan de Brabantse expressionistenfamilie Kruysen, te weten vader Jan, zijn zoon Antoon en zijn dochter Maria. Van hen is Jan Kruysen in Noord-Brabant de bekendste. Jan Kruysen was, zeker in de twintiger en dertiger jaren van de vorige eeuw, een toonaangevende exponent van de Brabantse schilderkunst. Zijn zoon Antoon Kruysen genoot internationaal, vooral in Frankrijk, meer aanzien.en was eveneens een markant mens en schilder. Dochter Maria Kruysen was autodidact, evenals haar vader. Zij begon pas op latere leeftijd met schilderen en wist daarin hetzelfde eigenzinnige talent naar voren te brengen als haar vader en haar broer.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Za. en zo. van 13.00 - 17.00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen € 3,50

65+ € 2,50

Groepen op afspraak € 2,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Museum Kruysenhuis

Hoeveel sterren geef jij Museum Kruysenhuis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Museum Kruysenhuis te melden