Romeinse vaartocht Woerden

Helaas Romeinse vaartocht Woerden is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Woerden en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Woerden.


Bekijk ook:


Bent u op zoek naar een onvergetelijk, cultureel uitje met uw vrienden, familie, clubleden of collega’s? De diverse groepsarrangementen kunnen op alle dagen van de week worden geboekt, waarbij er verschillende vaarroutes mogelijk zijn.

 

Met de twee schepen, de Per Mare ad Laurium, een reconstructie van een Romeins vrachtschip (capaciteit 36 gasten), en de Fiducia, een Romeinse punter (capaciteit 12 gasten), zijn er arrangementen voor elke groepsgrootte. Op basis van uw wensen en de samenstelling van uw groep wordt er voor u een programma op maat gemaakt.

 

Tijdens alle arrangementen vertellen de gidsen u over de Romeinse scheepsbouw, het leven langs de noordgrens van het Romeinse Rijk (de Limes) en de geschiedenis van vestingstad Woerden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Individuele Singelarrangementen zaterdag om 15.00 uur

Groepsarrangementen op afspraak op elke dag van de week


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €9,50

Kinderen 6 t/m 12 jaar €6,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Romeinse vaartocht Woerden

Hoeveel sterren geef jij Romeinse vaartocht Woerden?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Romeinse vaartocht Woerden te melden