Indoor Speel- en zwemparadijs Beringerbos

Spannende klim- en klautertoestellen zorgen voor adembenemend veel speelplezier. Een kruip-door-sluip-door spel met je vriendjes of vriendinnetjes tussen de wringers en touwen naar de ballenbak. Even een spelletje 4 op een rij, en daarna vrolijk springend op het heuse springkussen. Er is voldoende zitgelegenheid, zowel binnen als buiten bij lekker weer. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om iets te eten en te drinken. Een kleine snack, of een lekkere lunch of gewoon een kop koffie? Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan, maar wij bieden voor ieder wat wils.


Het binnenzwembad

Kom heerlijk zwemmen in het prachtige verwarmde binnenzwembad. In het klimaat van 31°C waan je je op een tropisch eiland, met een warmwaterstroom van 30°C voor je voeten. Je kunt hier heerlijk relaxen onder het spuitkanon, klimmen op de Octopus of spelen met het leuke waterorgel. Heb je in de zeepbellen Loes Appelmoes, Nellie Vermicelli of Quibus Qok al gezien? Het binnenzwembad is dagelijks geopend.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 10.00 - 18.00

Vrijdag t/m zondag 10.00 - 19.00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree maandag t/m vrijdag €3,50

Entree weekenden en hoogseizoen €4,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Indoor Speel- en zwemparadijs Beringerbos

Hoeveel sterren geef jij Indoor Speel- en zwemparadijs Beringerbos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Indoor Speel- en zwemparadijs Beringerbos te melden