Zwembad Aquadrome

(1/5)  1 recensies

Bij Aquadrome kun je dagelijks terecht in het golfslagbad. Het recreatiebad heeft een uitdagende wildwaterbaan, twee snelle buisglijbanen, een peuterbad en bij Aqua Café kun je terecht voor een patatje of ijsje. In de schoolvakanties is er volop waterpret te beleven met onder andere extra attracties!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is van maandag t/m zondag op verschillende tijden mogelijk om recreatief te zwemmen bij Zwembad Aquadrome.


Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree t/m 3 jaar €2,90

Entree vanaf 4 jaar €5,85

Last minute (laatste 2 uur) €4,40


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 1 Recensies over Zwembad Aquadrome

(Pagina 1 van 1)

 

"Waardeloos zwembad dat zo goed als altijd gesloten is voor recreatie."

Nick   -   02-09-2023

02-09-2023

Reageer op deze review

"Waardeloos zwembad dat zo goed als altijd gesloten is voor recreatie."

Bijna altijd gesloten recreatiebad. Als je vraagt waarom zeggen ze letterlijk omdat er meer verdiend wordt aan zwemles. Wij wonen niet in een klein rot dorp maar in de grootste stad van overijssel en daarom is het werkelijk schandalig dat ze dit zo is. Daarnaast vind zwemles niet eens arts in het recreatiebad. En ik zie er genoeg personeel lopen dus daar ligt het ook niet aan. Vorige zomer het buitenbad gesloten met een rot smoes. Straks bouwen ze een nieuw zwembad van meer dan 30 miljoen uit de zakken van burgers die er bijna nooit terecht kunnen. Je merkt dat ze het recreatiebad het liefst definitief willen sluiten zodat ze alleen lekker aan zwemles kunnen verdienen en dat nog verder kunnen uitbuiten! Tijd voor een totaal nieuw bestuur in dat zwembad! Ja kan er geen eens meer een patatje kopen!? Ze willen er gewoon geen recreatie dat is overduidelijk. De golven in het water zijn weg. Beter failliet laten gaan als het complete zwembad inclusief recreatie bad enkel draait om zwemles omdat er meer geld mee te verdienen is. Ik ben benieuwd wat voor geestelijk arm persoon hiervoor verantwoordelijk is. Ik ga overal klagen en klachten indienen. Zelfs op zaterdag de leukste dag om lekker met je kind te zwemmen is het gewoon gesloten en dat is echt schandalig voor een stad met meer dan 160.000 inwoners. Enschede moet zich hier ook voor kapot schamen!!!!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad Aquadrome?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Aquadrome te melden