Zwembad Lentebad

(2/5)  1 recensies

In het recreatiebad is van alles te beleven voor jong en oud! Wat te denken van het spannende wildwaterkanaal of het stortbad? Geniet van de bubbels in de twee whirlpools, krijg een rugmassage van de massagestralen of ga heerlijk relaxen in de whirlbank. Ook voor de allerkleinsten hebben we leuke attracties. Zo zijn er de waterpaddenstoelen, fonteinen en een grondbloem. Het zwembad heeft een binnen- en buitengedeelte waarin het water een aangename temperatuur van 30ºC heeft.


Het wedstrijdbad is 25 meter lang en is op het diepste gedeelte 3.80 meter. Er is veel te doen in en rond het wedstrijdbad: de spectaculaire glijbaan van maar liefst 68 meter lang is voorzien van een sterrenhemel. Ook kunt u een duik maken van de lage en de 3 meter hoge springplank. Naast het bad ligt een terras en een wintertuin waar u kunt genieten van een hapje en een drankje, terwijl u ondertussen geniet van alle zwemplezier.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is van maandag t/m zondag op verschillende tijden mogelijk om recreatief te zwemmen bij Zwembad Lentebad.


Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officiële website.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Recreatief zwemmen

Dagkaart tot 4 jaar €3,-

Dagkaart vanaf 4 jaar €4,80


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Zwembad Lentebad

(Pagina 1 van 1)

 

"Helaas niet meer zoals t was "

Bas   -   12-08-2023

12-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Helaas niet meer zoals t was "

T moet zeker een keer goed schoongemaakt worden de trap maar de glijbaan om mee te beginnen en de schimmel op t plafon en wc zijn duidelijk zichtbaar t enigste positieve omdat t rustig was t personeel een stuk vriendelijke waren

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad Lentebad?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Lentebad te melden