Escape room Scherpenisse

Of je het nu met vrienden, familie of collega’s speelt, een escaperoom is een uitdaging voor jong en oud! Dacht je je mede-escapers goed te kennen? Dan kan dat misschien wel eens heel anders zijn na het spelen van de escaperoom…


ESCAPE THE CLASSROOM!

Durven jullie het examen van Meester Prikkebeen aan? Een heel bijzondere en ongewone manier van onderwijs. Deze manier is namelijk ontstaan doordat op het gehuchtje “Gorishoek” slechts enkele bewoners schoolgaand zijn. Is het dan niet beter om zowel alle vakken van de lagere school als van de middelbare school in één lokaal te geven? Dat past volgens meester Prikkebeen heel goed bij de moderne tijd… Al is er één ding wel wat anders dan de moderne lesmethode. Je krijgt voor de het speciale examen van deze dag slechts 1 uur de tijd. Voor wie niet slaagt weten we niet hoe het afloopt. Het gerucht gaat dat meester Prikkebeen ze opsluit en niet meer laat gaan tot het echte professors zijn zoals hijzelf, maar wat daar van waar is heeft nog nooit iemand kunnen vertellen. Eén ding is zeker: van iedereen die het niet heeft gehaald rest alleen nog een foto als aandenken aan hun examen. Diegene die het wel halen hebben eeuwige roem en een speciaal plekje in zijn hart. Samenwerken, heel veel kletsen en zelfs spieken bij de anderen is tijdens deze test allemaal toegestaan of misschien wel noodzakelijk! Alle moderne apparatuur is echter niet toegestaan in de klas van Meester Prikkebeen en mogen jullie achterlaten bij de conciërge. Succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

op afspraak


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€90,00 per kamer


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape room Scherpenisse

Hoeveel sterren geef jij Escape room Scherpenisse?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape room Scherpenisse te melden