Boerderij Recreatie

Met elkaar genieten van de buitenlucht van de ruimte op de boerderij en de wind die al je gedachten mee neemt. Dat is het idee van Boerderij Recreatie aan het Tjeukemeer in Delfstrahuizen Friesland. Bij de recreatie boerderij is onder andere het volgende te beleven:

 

Boerengolf

Boerengolf is een variant op het bekende golf. Naast het Tjeukemeer ligt een prachtige baan met natuurlijke hindernissen. Het is een uitdagend spel dat vanaf 2 personen gespeeld kan worden.

 

Boeren-knotshockey

Is een variant op het hedendaagse hockey. In boerenonderscheiding en met zachte hockeysticks kan jong en oud deelnemen aan dit spannende teamspel (minimaal 6 personen).

 

Blotevoetenpad

Een pad om te voelen, te ruiken, te horen en te zien. Te zweven tussen hemel en aarde, te mijmeren met je benen in het water en te klimmen op de polderdijken.

 

Boeren-bowlen

Is een variant op bowlen, maar dan buiten op een grasbaan met klompen op staanders en originele bowlingballen. Het is een echt gezelligheidspel voor jong en oud.

 

Koe-knuffelen

Koe-knuffelen doe je niet zomaar. Je gaat gekleed in overall met rode kiel en laarzen naar de koeien, genaamd Sietske, Hiltsje, Renske en Sjoukje. Door te communiceren met koeien ontstaat er een nieuwe werkelijkheid. Minimale deelname 5 personen. Bent u met minder dan 5 personen kijk dan op onze website voor de koeknuffeldagen.

 

Fierljeppen

Polsstok springen. Het betekent letterlijk ‘vér over het water springen’. Deze sport wordt al meer dan 1000 jaar beoefend. Na de uitleg van het spel, gaat u gekleed in overall en rode kiel samen met de polsstok de velden in. Naderhand is er gelegenheid tot douchen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Activiteiten vanaf €5,- p.p.

 


0 Recensies over Boerderij Recreatie

Hoeveel sterren geef jij Boerderij Recreatie?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Boerderij Recreatie te melden