Zwembad De Wisselslag

Voor een baantje zwemmen of juist lekker vrijzwemmen met de (klein)kinderen kunt u ook terecht in zwembad De Wisselslag. Diverse dagen en tijden bieden u een mogelijkheid om juist dat te zoeken wat bij u past.


Doelgroepenbad

Het doelgroepbad is 25 meter lang en over de gehele lengte 1.80 cm diep. Er is een beweegbare bodem die wordt gebruikt tijdens doelgroepen en recreatiefzwemmen. Dit bad wordt veel gebruikt voor recreatiefzwemmen, leszwemmen, doelgroepen en verhuur aan groepen. De watertemperatuur is de hele week 31C.


Wedstrijdbad

Het wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft een diepte van 1.80 t/m 3.00 cm. Dit bad wordt veel gebruikt voor banenzwemmen, recreatiefzwemmen, leszwemmen, schoolzwemmen en verenigingen. De watertemperatuur is over het algemeen 29C. In het weekend is deze 28C in verband met de wedstrijden van waterpolo en wedstrijdzwemmen. Ook is er een beweegbare bodem die voornamelijk wordt gebruikt tijdens leszwemmen, schoolzwemmen en verenigingen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het is van maandag t/m zondag op verschillende tijden mogelijk om recreatief te zwemmen bij Zwembad De Wisselslag. Bent u daadwerkelijk van plan dit zwembad te bezoeken? Controleer dan alvorens uw bezoek de actuele openingstijden op de officile website.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vrijzwemmen 4,30

65 plussers 3,30

 


0 Recensies over Zwembad De Wisselslag

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Wisselslag?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Wisselslag te melden