Dunea de Tapuit

Dagje uit? Bezoek De Tapuit! De Tapuit is het ideale startpunt voor een dagje Meijendel. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de duinen of ga op pad met een gids. Voor kinderen is er ook genoeg te doen. Ze kunnen heerlijk ravotten, klimmen en spelen in het Monkeybos of lekker kliederen met water bij de waterspeelplaats.

 

Trap in de duinen


Als het enige bezoekerscentrum in één van de weinige natuurgebieden in de regio vindt Dunea het belangrijk om het belang van natuur en milieu door te geven aan toekomstige generaties. Beleving staat hierbij voorop en daarom is het bezoekerscentrum volledig interactief ingericht.

 

In de vitrines zijn de dieren die in het duin voorkomen goed te bekijken. Er is van alles te zien en te lezen over de natuur en planten in het duin. En wilt u zelf wel eens duinen maken? Ook dat kan met een speciale zandblazer. Bovendien kan de kennis van waterzuivering worden getest met het magnetenspel. Dorst van dit alles? Tap dan een eigen beker met vers drinkwater.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis entree


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Dunea de Tapuit

Hoeveel sterren geef jij Dunea de Tapuit?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Dunea de Tapuit te melden