Melkveebedrijf Hakkert

Melkveebedrijf Hakkert verzorgen zo'n 120 melkkoeien verzorgd. Dit wordt met veel liefde en passie gedaan. Duurzame melkproductie staat en het welzijn van de dieren staan hoog in het vaandel.


De Boerderij staat midden in de Betuwe in het dorpje Tricht. De ligging van de boerderij is erg centraal. Vlak naast de A2 tussen Culemborg en Geldermalsen.


Het is een familiebedrijf, in 1974 gevestigd op deze plaats. Door de jaren heen is de boerderij verder ontwikkeld. Inmiddels is het een modern vernieuwend bedrijf, in 2012 is er een nieuwe ligboxenstal gebouwd.


Rondom de boerderij ligt het grasland voor de koeien waar ze dan ook heerlijk gebruik van maken. Vanaf april tot september gaan onze koeien naar buiten, het is een pracht gezicht als de koeien in het weiland grazen.


Ze vinden het belangrijk dat mensen die nooit of niet vaak op een boerderij komen een goed beeld krijgen hoe het er op een boerenbedrijf aan toe gaat. Daarom zetten dit bedrijf de staldeuren ook graag open, op hun website, via facebook maar ook bijvoorbeeld tijdens de Boerderijdagen van Campina ben je bij van harte welkom. Ook voor scholen, groepen of andere belangstellenden is het altijd mogelijk de boerderij te komen bezoeken.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Melkveebedrijf Hakkert

Hoeveel sterren geef jij Melkveebedrijf Hakkert?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Melkveebedrijf Hakkert te melden