Historyland

Bij Historyland vindt iedereen iets naar zijn of haar smaak. Avonturiers kunnen met een zeef gewapend op zoek naar goud gaan in ons schilderachtige goudzoekersdorp. Of ze kunnen hun golfvaardigheden testen onder het toeziend oog van niemand minder dan de kleine, maar grootse Franse generaal Napoleon.


Reis door de tijd

Stap in de Mammoetsteppe en beleef het pleistocene tijdperk. Ontmoet de majestueuze wolharige mammoet, de angstaanjagende sabeltandkat, de imposante grottenbeer en de woeste wolharige neushoorn. Of maak een unieke tijdreis naar onze Oeroceaan, waar potvissen en reuzenhaaien van maar liefst achttien meter lang de dienst uitmaakten. Ontdek hoe deze prehistorische wezens ooit onze planeet bevolkten.


Ga terug in de tijd van de dino


Bij Historyland geloven ze in leren door beleven! Kinderen kunnen buiten in het park een echt dinoskelet opgraven. De opwinding stijgt terwijl het skelet langzaam maar zeker vorm krijgt. Voor de avonturiers die het oorlogsveld willen betreden, bieden we een unieke ervaring met onze legervoertuigen. Klim aan boord en ervaar de geschiedenis alsof je er zelf bij bent. In de bunker onderga je een levensecht bombardement, een indrukwekkende ervaring die je niet snel zult vergeten.


Bewonder het skelet van een mammoet


Na alle historische avonturen is er niets heerlijker dan wat verfrissing en plezier in het water! Onze waterattracties staan garant voor spetterend speelplezier en bieden de ultieme ontspanning na een dag vol ontdekkingen. Geen zwemdiploma vereist, omdat het water direct weer weg stroomt. Het wordt een reis om nooit te vergeten!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen €15,00

Volwassenen €17,50

Entree + midgetgolf kind €20,00

Entree + midgetgolf volwassene €22,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Historyland

Hoeveel sterren geef jij Historyland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Historyland te melden