Historyland

Ga op avontuur en beleef de geschiedenis bij Historyland! Op een leuke en leerzame manier nemen ze je hier mee op reis door de tijd. Leer alles over de mammoet op de tentoonstelling de ‘Mammoetsteppe’. Bekijk de levensgrote ijsbeer of sabeltandkat en ervaar hoe koud het was in de ijstijd in de ijsgrot. Klim buiten in een echte MIG of gevechtshelikopter of ga op zoek naar fossielen in het opgraafveldje. Onderweg kom je nog een kudde dino’s tegen en nog veel meer! Bij Historyland kijk je je ogen uit.


Historyland


Historygolf en het Goudzoekersdorp

12 holes vol waanzinnig avontuur! Een prachtig aangelegde adventure midgetgolf waar je al golfend een reis door de geschiedenis maakt. Daarnaast is het nu ook mogelijk om als een echte goedzoeker op zoek te gaan naar 'goud' in een van de eyecatchers van het Historypark: Het Goudzoekersdorp!


Historygolf


Waterspeelpark

Sinds de zomer van 2019 heeft Historyland een verfrissend waterspeelpark. Na al het historische avontuur is er niets lekkerder dan lekker spetteren en spatteren in het water. De toestellen bestaan onder andere uit een waterspuwende dinokop en stoere waterpistolen. Het waterpark is te betreden in zwemkleding, maar dit is niet verplicht of nodig. Aangezien er geen verdrinkingsgevaar is, is de minimale toegestane leeftijd al vanaf 1,5 jaar oud. Het waterpark is ook toegankelijk voor mindervaliden die gebonden zijn aan een rolstoel.


Waterspeelpark


De opzet van het waterpark komt voort uit de natuur. Zo kun je onder andere met levensechte miertjes tussen verkoelende kiezelstenen spelen en ga je even terug naar de basis door je de hele dag in water te begeven. Eén van de uitgangspunten van Historyland, te zien aan de permacultuur waarop het land van het museum is ingedeeld, is duurzaamheid. Het Spray Park voldoet aan deze eis. Het water dat uit de toestellen gesproeid wordt, zal worden hergebruikt. Ook dient het systeem bij gebruik per gedeelte te worden ingeschakeld en schakelt het zichzelf uit wanneer er niet meer op gespeeld wordt.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag 11.00 tot 17.00 uur

Vanaf 1 oktober ook dinsdag de gehele dag gesloten t/m 31 maart


Schoolvakanties

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur


Gesloten op:

Eerste Paasdag, Koningsdag, Eerste Pinksterdag, Hemelvaartsdag. beide Kerstdagen, Oudejaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Historyland

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Van 4 t/m 12 jaar €7,95

Volwassenen €10,00

 

Historygolf Adventure

Alleen in combinatie met entree ticket

T/m 3 jaar gratis

Van 4 t/m 12 jaar €6,95

Volwassenen €7,50

 

Historyland + Historygolf

T/m 3 jaar gratis

Van 4 t/m 12 jaar €12,95

Volwassenen €15,00


Tickets koop je online op datum en gelden gelijk als reservering.

 


0 Recensies over Historyland

Hoeveel sterren geef jij Historyland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Historyland te melden