Flitz Events Scheveningen

Bij Flitz-events geloven ze dat elk uitje een unieke ervaring moet zijn. Gelegen in het bruisende Scheveningen, heeft Flitz Events  zich gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, teambuilding activiteiten en onvergetelijke evenementen aan het strand. Het doel? Jou en je collega's een dag bezorgen waar nog lang over nagepraat wordt!


Wat Maakt Flitz-events Uniek?

De aanpak is simpel maar doeltreffend: Flitz Events luistert naar uw wensen en zetten deze om in een op maat gemaakt evenement. Of het nu gaat om een actief stranduitje, een creatieve workshop, of een ontspannen dagje uit, bij Flitz-events is het allemaal mogelijk. Ze hebben een breed scala aan activiteiten die perfect zijn voor elk type groep en budget. Populaire strandactiviteiten zijn onder andere powerkiten en beachvolleybal,. Daarnaast worden er ook verschillende workshops gehouden. Ontketen je creativiteit met activiteiten zoals zandsculpturen bouwen of een graffiti workshop. Versterk de band met je collega’s door middel van uitdagende teamactiviteiten.


Samen met vrienden, familie of collega's zandsculpturen maken


Waarom Kiezen Voor Flitz-events?

Bij Flitz-events is er oog voor persoonlijke aandacht. Ze geloven dat persoonlijke aandacht de sleutel is tot succesvolle evenementen. Daarnaast passen ze zich aan jou planning en wensen aan. Daarnaast hebben ze ook nog eens jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen. Ook is het natuurlijk erg leuk om een evenement te organiseren aan het prachtige strand van Scheveningen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Op reservering


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Voor de actuele prijzen, bekijk de site van Flitz-events


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Flitz Events Scheveningen

Hoeveel sterren geef jij Flitz Events Scheveningen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Flitz Events Scheveningen te melden