Humanity House

(4/5)  1 recensies

Helaas Humanity House is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Den Haag en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Den Haag.


Bekijk ook:


Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om te moeten vluchten? In het Humanity House in Den Haag kun je voelen wat dat met je doet. Via een intense ervaringsreis kruip je zelf in de huid van een vluchteling. Daarna ontmoet je acht mensen die in het echt hebben ervaren wat oorlog en conflict betekenen. Luister en kijk naar hun indrukwekkende vluchtverhalen. Het Humanity House is naast een museum ook een platform waar regelmatig lezingen, debatten, exposities, filmavonden en andere activiteiten plaatsvinden. Door de realistische en indrukwekkende ervaringsreis is het museum geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen van 8 tot 10 jaar mogen alleen naar de tentoonstelling onder begeleiding van een volwassene

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en Zondag 12:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Standaard tarief €9,50

Museumkaart gratis

Kinderen 8 t/m 10 jaar gratis

Jongeren 11 t/m 18 jaar €6,50

CJP/ studenten/65+ €6,50

Ooievaarspas €4,75


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Humanity House

(Pagina 1 van 1)

 

"Niet zomaar een museum"

Mieke   -   11-01-2017

11-01-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Niet zomaar een museum"

Dit is geen doorsnee museum. Je maakt een fascinerende tocht waarbij je ervaart hoe het is om vluchteling te zijn. De ervaring heeft op mij persoonlijk veel indruk gemaakt. Ook zeker geschikt om met kinderen/een schooluitje naar toe te gaan.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Humanity House?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Humanity House te melden