Cinemec Utrecht

Vanaf 29 mei is de naam CineMec gewijzigd in Pathé. Dit betekent dat CineMec Ede, CineMec Utrecht en CineMec Nijmegen onder de naam Pathé Ede, Pathé Utrecht Leidsche Rijn en Pathé Nijmegen verder zullen gaan.

 

Bekijk: Pathé Utrecht Leidsche Rijn

 

 

De CineMec locaties in Ede, Utrecht en Nijmegen zijn zowel bioscoop, theater als congreslocatie. Hier komen jong en oud, publiek en zakelijk samen voor informatie én entertainment op moderne locaties onder bijzondere architectuur. We zijn goed bereikbaar, liggen direct aan snelwegen en hebben veel parkeerplaatsen voor de deur. CineMec maakt deel uit van de Pathé Groep.

 

Beleef film als nooit tevoren! Met het nieuwste Dolby Atmos geluid en laserprojectie lijkt het alsof je in de film zit! Dagelijks is er keuze uit 20-25 verschillende filmtitels, van romantische komedie en actie tot arthouse en familiefilms.

 

Naast grote blockbusters en internationale arthousefilms vertoont CineMec filmspecials met rode loper en cast & crew. Daarnaast is er een cultureel programma waarbij wij live via satelliet op het grote doek voorstellingen vanuit de hele wereld uitzenden. Ontdek de schoonheid van Metropolitan opera uit New York en Brits toptheater uit Londen, of kom genieten van live podiumconcerten.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Cinemec Utrecht

Hoeveel sterren geef jij Cinemec Utrecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Cinemec Utrecht te melden