De Haagse Markt

(3/5)  1 recensies

De Haagse Markt, gelegen aan de Herman Costerstraat, is met 540 kramen en 18 standwerker plekken de grootste openlucht markt van Europa. Al 75 jaar dé plek om gerust rond te struinen en te genieten van de sfeervolle kramen. De Haagse Markt staat bekend om het bijzondere aanbod van voordelige producten, het internationale karakter en wordt dagelijks bezocht door tienduizenden bezoekers. Als ‘Markt van alle Werelden’ is het dé ontmoetingsplek van diverse culturen. 

 

Dagelijks vinden zo'n 40.000 mensen hun weg naar De Haagse Markt. En in het weekend en tijdens de speciale acties wel tot 60.000 bezoekers. Maar de markt is groot genoeg, met drie looppaden van ruim 500 meter lang.

 

Vele kooplieden hebben containers achter hun vaste plek staan die vaak dienst doen als winkels. Dit geeft deze markt zijn eigen karakter, en natuurlijk voor de koopman of vrouw de mogelijkheid de koopwaar zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


1 Recensies over De Haagse Markt

(Pagina 1 van 1)

 

"Enorme drukte"

Debby   -   19-12-2017

19-12-2017

Reageer op deze review

"Enorme drukte"

Ik vind het een erg drukke markt en ik hou daar niet zo van. Nu wilde ik graag goedkoop kleding voor de kerst kopen en dat is gelukt. Dus missie geslaagd, maar ik zal er niet snel naartoe gaan voor mijn plezier.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij De Haagse Markt ?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van De Haagse Markt te melden