Culinaire Stadswandeling Elburg

Al wandelend cultuur snuiven door het historische stadje Elburg op de Veluwe (Gelderland), onderbroken door het eten van een voor-, hoofd- en nagerecht in verschillende restaurants.

 

Geniet van het romantische stadje Elburg en maak een culinaire stadswandeling. Ga terug in de geschiedenis van het stadje, dat in 2010 vierde dat het 777 jaar geleden stadsrechten kreeg. In Elburg is heel veel bij het oude gebleven. Het stadje telt meer dan 300 monumenten. Nergens vindt u zoveel monumenten zo dicht bij elkaar.

 

Juist daarom leent Elburg, aan het Veluwemeer, zich bij uitstek voor het maken van een culinaire stadswandeling. Op uw wandeling door het stadje leert u Elburg kennen: het oude klooster, de Vischpoort, de vele statige panden die elk een eigen verhaal vertellen, maar ook invloedrijke personen en aardige anekdotes. Weet u bijv. dat levensbomen in deuren symbool staan voor de verbondenheid tussen hemel en aarde. De bewoners hopen op een voorspoedig en kinderrijk leven. Door u erop te attenderen loopt u er niet zomaar aan voorbij en ziet u Elburg dat als het ware één groot museum is.

 

De culinaire stadswandeling is zo uitgezet dat deze goed op eigen gelegenheid te maken is, maar desgewenst kan een deskundige gids u begeleiden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 14:00 uur.

Duur van de stadswandeling is ongeveer 4,5 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 12 personen:

Stadswandeling zonder gids, incl. koffie met delicatesse, 2 gangen menu en 2 drankjes €47,50

Stadswandeling met gids, incl. koffie met delicatesse, 2 gangen menu, 2 drankjes en een proeverij €57,50

Stadswandeling met gids, incl. koffie met delicatesse vooraf, 3 gangen menu, 3 drankjes en een proeverij €65,00

 


0 Recensies over Culinaire Stadswandeling Elburg

Hoeveel sterren geef jij Culinaire Stadswandeling Elburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Culinaire Stadswandeling Elburg te melden