Culinaire Stadswandeling Elburg

Al wandelend cultuur snuiven door het historische stadje Elburg op de Veluwe (Gelderland), onderbroken door het eten van een voor-, hoofd- en nagerecht in verschillende restaurants.

 

Geniet van het romantische stadje Elburg en maak een culinaire stadswandeling. Ga terug in de geschiedenis van het stadje, dat in 2010 vierde dat het 777 jaar geleden stadsrechten kreeg. In Elburg is heel veel bij het oude gebleven. Het stadje telt meer dan 300 monumenten. Nergens vind je zoveel monumenten zo dicht bij elkaar.

 

Juist daarom leent Elburg, aan het Veluwemeer, zich bij uitstek voor het maken van een culinaire stadswandeling. Op je wandeling door het stadje leer je Elburg kennen: het oude klooster, de Vischpoort, de vele statige panden die elk een eigen verhaal vertellen, maar ook invloedrijke personen en aardige anekdotes. Weet je bijv. dat levensbomen in deuren symbool staan voor de verbondenheid tussen hemel en aarde. De bewoners hopen op een voorspoedig en kinderrijk leven. Door je erop te attenderen loop je er niet zomaar aan voorbij en zie je Elburg dat als het ware één groot museum is.

 

De culinaire stadswandeling is zo uitgezet dat deze goed op eigen gelegenheid te maken is, maar desgewenst kan een deskundige gids je begeleiden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag vanaf 13:00 uur.

Duur van de stadswandeling is ongeveer 4,5 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Stadswandeling €72,50 p.p.

De stadswandeling is voor minimaal 15 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Culinaire Stadswandeling Elburg

Hoeveel sterren geef jij Culinaire Stadswandeling Elburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Culinaire Stadswandeling Elburg te melden