Escape 015

Helaas is Escape 015 gesloten. Maar gelukkig zijn er nog veel meer uitjes te vinden in Pijnacker en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Pijnacker en omgeving.



Houdt jij van puzzelen en heb je een scherpe blik. Dan is een Escape game bij Escape 015 uitermate geschikt voor jou. Escape 015 is gevestigd in Pijnacker, slechts enkele minuten van snelweg a12, afslag Zoetermeer en afslag Pijnacker vanaf snelweg a13. Momenteel hebben ze één operationele escaperoom.

 

Vanaf 1 maart 2017 kan je bij Escape 015 ontsnappen uit de handen van de Gekke Geleerde. De spelruimte is geschikt voor groepen van twee tot zes personen. Familie, vrienden en collega's kunnen hier een unieke en uitdagende ervaring opdoen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vanaf 1 maart 2017 geopend.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gekke Geleerde kamer €100,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape 015

Hoeveel sterren geef jij Escape 015?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape 015 te melden