Escape Park Veluwe

Escape Park Veluwe bied je de keuze uit 2 escaperooms, 2 junior escaperooms en 1 outdoor escapegame! Een escaperoom is een groepsactiviteit/ -spel waarbij je als team de opdracht krijgt om binnen 60 minuten uit deze room te ‘ontsnappen’. Dit moet je doen door middel van samenwerking, speurwerk, communicatie en fysieke inspanning te gebruiken bij verschillende experimenten.

 

De escaperooms ‘Het Simiae Instituut’ en ‘De Werkplaats’ zijn speelbaar voor iedereen vanaf 16 jaar, ongeacht fysieke conditie. De Junior Escaperoom is speciaal voor kinderen van ca. 11 – 16 jaar. Hebben jij en je vrienden, familie of collega’s de muscles en de brains om te ontsnappen?

 

Naast de Escaperooms biedt Escape Park Veluwe ook activiteiten aan zoals: GPS tochten, ATB tochten, Boogschieten, Shoot out en Frisbeegolf. Uw uitje compleet maken met een lunch, hapje en drankje, barbecue of buffet? Ook dit is mogelijk bij Escape Park Veluwe!

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volw. escaperooms: €22,50 p.p. (min. 4 pers.)

Junior escaperooms: €20,00 p.p. (min. 4 pers.).

Escape-game ‘the Forest’: €19,50 p.p. (evt. uit te bereiden met een ‘dropping’ per legertruck + € 300,- , min. 10 pers.).


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Park Veluwe

Hoeveel sterren geef jij Escape Park Veluwe?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Park Veluwe te melden