Escape Room Fort Isabella

Dichtbij ‘s-Hertogenbosch, in een oude Spaanse nederzetting, bestaat sinds kort de mogelijkheid om samen met je vrienden, familie of bedrijf dé sensatie van dit moment te beleven: EscapeRoom Vught | Fort Isabella.

 

Door het oplossen van lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes dienen groepen van 3 tot 8 personen binnen 60 minuten zien te ontsnappen uit de mysterieuze ruimte. Het team dient, naast een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan om de code binnen de tijd te kraken..

 

La Casa de Isabella

Isabella is de speelse en mysterieuze dochter van de Spaanse koning en daarmee landvoogdes van De Zuidelijke Nederlanden in de 17e eeuw. Door in de huid te kruipen van de strijdbare Nederlanders komen jullie per ongeluk in haar kamer terecht, gevuld met hemelbed, een bad op gouden pootjes, gouden banken en zelfs een piano.

 

Gedurende het spel blijkt Isabella een geheime liefde te hebben en minder trouw aan haar land en oude liefdes dan in eerste instantie lijkt. De Spanjaarden zijn niet gediend van deze smerige spelletjes en pakken Isabella en iedereen in haar kamer het liefst zo snel mogelijk op. Zaak dus om Isabella te redden en je zo snel mogelijk uit de voeten te maken...

 

1629: de bevrijding van Den Bosch

Tijdens de Tachtigjarige Oorlog was 's-Hertogenbosch, ook wel "De Moerasdraak" genoemd, in Spaanse handen en was zij de belangrijkste handelsstad van het zuiden. Logischerwijs werd zo'n belangrijke stad zwaar bewaakt. Echter ontdekken de Nederlanders een zwakke plek in dit verdedigingsbolwerk: Fort Isabella. Door het veroveren ervan trachtten zij De Moerasdraak te temmen.

 

Gedurende het spel doorlopen jullie, als Nederlandse soldaten, verschillende fases in het beleg van 's-Hertogenbosch. In een spannende strijd probeert men de stad, binnen het uur, weer in Nederlandse handen te krijgen. Eerst smeedt men in de Regentenkamer een aanvalsplan, waarna Fort Isabella moet worden veroverd op het slagveld en het kanon moet worden gedraaid...

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag op afspraak

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dindag t/m donderdag

3 pers. €23,-

4 pers. €22,-

5 pers. €19,-

6 pers. €17,-

7 pers. €16,-

8 pers. €15,-

 

Vrijdag t/m zondag

3 pers. €25,-

4 pers. €23,-

5 pers. €21,-

6 pers. €19,-

7 pers. €18,-

8 pers. €15,-

 


0 Recensies over Escape Room Fort Isabella

Hoeveel sterren geef jij Escape Room Fort Isabella?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Room Fort Isabella te melden