Openluchtzwembad De Sawn Stjerren

Het Hallumer zwembad is landelijk één van de openluchtbaden welk het langst open is. Normaal gesproken 20 weken. Van half april tot begin september wordt het zwemwater op een aantrekkelijke temperatuur verwarmd. Dit door de in 2012 nieuw geplaatste kachel, samen met  hulp van een zonnewarmte win installatie welke op het dak van de kleedaccommodatie ligt.



Dit maakt het verdere recreëren aantrekkelijk. `s Ochtends om 7 uur gaan de eerste groep banenzwemmers te water en tot half 9 worden al zwemmend de vroege dorpsroddels uitgewisseld. Deze groepen van banenzwemmers zijn voor het zwembad de dagelijkse trouwe gasten waar het zwembad op gezette tijden ruimte voor creëert. Zo is het gebruikelijk dat `s avonds, op de maandag, dinsdag,woensdag en donderdag, om half acht de plonzers het water verlaten en alleen het diepe bad nog gebruikt wordt door banenzwemmers.


Maar er zijn nog meer mogelijkheden om te recreëren in het zwembad, onder begeleiding van het badpersoneel. Vanzelfsprekend zijn er de diverse zwemlesgroepen. Hier volgt het zwembad de Nationale Raad Zwemveiligheid, ZwemABC. En worden diverse zwemvaardigheidsdiploma’s verzorgd. Hiernaast worden er diverse doelgroepen voor volwassenen gegeven.


Het zwembad leeft in Hallum en beseft zich terdege dat het steeds unieker wordt. Dit mag zo blijven. Het zwembad heeft een goede naam, kwalitatief, vriendelijk en veilig. Met een goed bestuur en een prima team van badmeesters en badjuffen.


Het Openlucht zwembad De Sawn Stjerren doet er alles aan om zijn zeven sterren waar te maken ondanks dat ze in het wapen van Ferwerderadiel een geheel andere betekenis hebben.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag

  • Van 7.00 tot 9.30 uur
  • Van 13.00 tot 16.30 uur
  • Van 18.30 tot 19.30 uur
  • Van 19.30 tot 20.15 uur

Vrijdag

  • Van 7.00 tot 09.30 uur
  • Bij extreem mooi weer; 's middags open


Zaterdag

  • Van 13.00 tot 16.30 uur
  • Bij extreem mooi weer; open vanaf 11.00

Zondag:  

  • Van 13.00 tot 16.30 uur
  • Bij extreem mooi weer; open vanaf 11.00

Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagkaart:  €4,00  

10-badenkaart:  €35,00          



Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Openluchtzwembad De Sawn Stjerren

Hoeveel sterren geef jij Openluchtzwembad De Sawn Stjerren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Openluchtzwembad De Sawn Stjerren te melden