Zwembad Bloemketerp

Kom zwemmen bij Zwembad de Bloemketerp!


Het zwembad beschikt over een peuterbadje van 20 cm diep met een watertemperatuur van 30 graden. Een instructiebad met een diepte vanaf 60 cm aflopend naar 110 cm, met een grote waterglijbaan en sproeipaal  Kinderen zonder diploma zijn verplicht tot het dragen van zwemvleugeltjes en mogen niet zwemmen achter de lijn in het diepe gedeelte van het 25 meter bad. Spel materiaal zoals maten en banden zijn aanwezig.



Kinderfeestje

Ben je jarig of heb je gewoon iets te vieren, nodig dan al je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een supergezellig zwemfeestje! In het weekend gedurende de openingstijden maar ook door de week kun je hier terecht voor een 


Aqua-sportief

Aqua sportief is een fitnessprogramma waarbij de oefeningen worden gedaan in zowel diep als borstdiep water. Er wordt getraind met behulp van wetbelt en andere hulpmiddelen. Aan deze sport is geen leeftijd gebonden.


Aqua-joggen

De oefeningen van het Auqua joggen wordt uitsluitend in diep water uitgevoerd. Door het aanbieden van loopvariaties en intervalvormen wordt gewerkt aan de verbetering en het behoud van de conditie en het versterken van de spieren. Wel moet u kunnen zwemmen, zo mogelijk in bezit zijn van diploma A.


Trimzwemmen

Fit worden of fit blijven, dat is het doel van het trimzwemmen. U zwemt afstanden in verschillende slagen en ook met slagen, die u waarschijnlijk helemaal nieuw voor u zijn. Dus als u structureel iets aan uw conditie wilt doen, is dit een goede vorm van bewegen.


Aqua-pilates

Bij Aqua-pilates worden de oefeningen gegeven in borstdiepwater. De voordelen van Pilates worden nog eens versterkt door de oefeningen in de relatieve gewichtloosheid van het water uit te voeren. Deze vorm van bewegen is geschikt voor iedereen, behalve voor vrouwen die zwanger zijn, ongeacht het beginniveau. Doel van het programma is spieren te versterken en lenigheid te bevorderen.


Zwemles voor volwassenen.

Bij zwemles voor volwassenen bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij stellen in overleg met u een einddoel vast.


Fifty-Fit

Zwemmen is een heel plezierige en gezonde vorm van lichaamsbeweging. Jongere ouderen vanaf circa 55 jaar kunnen komen bewegen voor het behoud en verbetering van hun conditie, lenigheid, kracht en coördinatie.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Recreatief zwemmen 

  • Maandag van 14:30 tot 17:00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag van 8:00 tot 11:00 uur
  • Dinsdag en woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur
  • Zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur
  • Zondag van 10:00 tot 16:00 uur

Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderfeestje (entree, limonade en een ijsje): €7,50 p.p.

Discozwemmen: €9,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Bloemketerp

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Bloemketerp?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Bloemketerp te melden